VOKSING

Hårfjerning med voks er en fin og effektiv måte å bli kvitt uønsket vekst på.Voksing gir gode resultater og huden føles glatt, over lengre tid enn ved andre hårfjerningsmetoder. Håret blir fjernet ved roten, og det tar derfor lengre tid for håret å vokse frem igjen. Mange foretrekker færre kroppshår. En voksbehandling følelsen av renhet og bidrar til en bedre hygiene.

Flere og flere kvinner og menn, foretrekker hårfjerning ved hjelp av voksing, fremfor barbering. Voksing gir et mykere, mer langvarig resultat, i tillegg til at hårene som vokser ut igjen vil være finere. Voksbehandlingene vi tilbyr er skånsomme mot huden og mindre smertefulle enn eldre metoder. Våre terapeuter har lang erfaring med utføring av behandlingene, og bruker teknikker som gjør opplevelsen for klienten mer fri for smerte.


FORHÅNDSREGLER FOR VOKSBEHANDLING

Når du møter opp i salongen må huden din være ren.

Det vil si fri for krem eller deodorant på kroppsdelene man ønsker å vokse.

Har du påført deodorant eller krem kan dette fjernes av oss før vi begynner selve voksbehandlingen. Voksing utføres aller best på myk og klargjort hud, slik at man kan unngå infeksjon og irritasjon mot huden.


FOR BEST RESULTAT – BRUK PEELING

Den ideelle lengden på hår som skal vokses er en halv til en centimeter. Det tilsvarer 2-3 uker uten barbering eller annen hårfjerning. For best mulig resultat anbefaler vi en skrubb av huden som skal vokses med peeling*, et par dager før behandling. Vi anbefaler også å skrubbe huden regelmessig etter hårfjerningen for å unngå inngrodde hår. Desto flere behandlinger med voks gjør blir hårene tynnere og mindre sjenerende.

*Peeling er en behandling der man fjerner gamle og skadede hudceller, i tillegg til å kvitte seg med urenheter dypt nede i porer. Behandlingen stimulerer huden til å produsere nye, friske hudceller.


PASS PÅ DETTE ETTER EN VOKSBEHANDLING

For å unngå irritert hud er det lurt å unngå følgende på det voksede området:

– Trening der man svetter

– Soling

– Bading

– For trange klesplagg

– Parfymerte produkter.

Ønsker man å gjenta en voksbehandling anbefaler vi at det skjer mellom hver tredje til fjerde uke. Gjentatte behandlinger gjør hårveksten svakere og mykere i motsetning til med barberhøvel.

Vi utfører voks-behandlinger av:

– Lår

– Bikini-linjer

– Armer

– Armhuler

– Rygg

– Hake

– Kinn

– Overleppe

– Brasiliansk voksbehandling

Bestill din time for voksbehandling hos Ahead i dag!

(Essensen i denne artikkelen skal være introtekst på tjeneste-siden)