STYLING TIL BRYLLUP OG FEST

Til bryllup eller andre festlige anledninger er det gjerne ønskelig å være litt ekstra fin på håret. Våre dyktige frisører har lang erfaring med styling og oppsett og sørger for at du ser fantastisk ut på den store dagen.

Overlat håroppsettet til en profesjonell

Skal du på sommerfest med jobben, på ball, i bryllup eller en annen begivenhet hvor du ønsker å gjøre noe ekstra med håret? Vi i A-Head hjelper deg gjerne med både styling og oppsett til alle anledninger. Vi viser deg forskjellige stiler og oppsett og finner den perfekte frisyren sammen. Vi tilbyr alt innen oppsett, krøller, retting av håret, bølger og opprulling til spesielle anledninger. Har du funnet et inspirasjonsbilde er det supert om du tar det med.

Priser:

(enkel, rask styling på 15 min. til maks 50 min.)

Brudeoppsett

På den store dagen skal alt være akkurat så perfekt som du har drømt om. For den kommende brud er både hår, blomsterbukett og kjole like viktig. Alt henger i sammen i en rød tråd. A-Head frisørene løfter dagen og gir deg det lille ekstra på en av de største dagene i livet ditt. Vi vet hvor viktig brudefrisyren er og gjør vårt beste for at både du, brudgommen og gjestene skal være imponert over brudeoppsettet.

Vi lager brudefrisyre, enten du vil ha oppsett eller noe annet. Vi kan også ta hånd om brudepikene dine hvis du ønsker det. Om du har kort eller langt, glatt eller krøllete hår, vil vi finne den brudefrisyren som passer deg og brudekjolen din.

Grundig veiledning sikrer optimalt resultat

Når du har bestilt frisørtime til bryllupsdagen hos oss, inviterer vi deg inn til en prøvetime på forhånd.

Noen kommer inn med en klar idé på hvordan de ønsker oppsettet, mens andre har ikke tenkt så mye over hvordan de vil ha håret på bryllupsdagen. Under prøvetimen prøver vi ulike oppsett helt til vi finner akkurat det du ønsker.

Våre frisører har lang erfaring med brudeoppsett. Derfor kan du føle deg trygg på at du blir ekstra fin på den store dagen. Prøvetimen og selve frisørtimen bør bestilles i god tid, gjerne et halvt år i forveien. Dette gir oss tid til å finne ut hvordan du ønsker at håret skal se ut på bryllupsdagen.

Hyggelige og stressfri frisørbesøk

Du har kanskje sovet litt urolig og har mange tanker som svirrer rundt i hode. Når du kommer til oss ønsker vi at du skal overlate jobben til oss, slik at du kan ta det helt med ro med litt snacks og drikke. Ta gjerne med deg forlovere eller familiemedlemmer, og nyt at en profesjonell tar deg av brudefrisyren.

Huskeliste for kommende bruder:

Bestill time i god tid. Salongene blir raskt fullbookede om våren og sommeren, som er høysesong for bryllup og fester.
Ta med brudesløret eller annet hårtilbehør på konsultasjonen. Slik får vi best mulig inntrykk av hva du ønsker.

Bestill time hos Ahead Frisør for en spesiell anledning her.

frisør asker

Kontakt oss for konsultasjon