HAIR EXTENSIONS

Til bryllup eller andre festlige anledninger er det gjerne ønskelig å være litt ekstra fin på håret. Våre dyktige frisører har lang erfaring med styling og oppsett og sørger for at du ser fantastisk ut på den store dagen.

Hair extensions

Hair extensions gir deg både fyldig, langt og vakkert hår.
Med forskjellige festemuligheter kan hair extensions festes på de fleste hårtyper og lengder.

Hair extensions har vært populært i mange år og blir brukt av forskjellige grunner. Noen ønsker seg lenger hår, andre har kanskje mer fokus på fyldigheten på håret. Det er også mange jenter som bruker hair extensions for å spare ut sitt eget hår.

LANGT OG FYLDIG HÅR MED HAIR EXTENSIONS

Ved bruk av hair extensions vil man ikke bruker like mye tid på å fokusere på sitt eget hår, men heller på det nye lange og tykke håret. Hair extensions er løshår som festes i ditt eget hår og gir håret både fylde og lengde. Festene er nesten usynlige og vil ikke være synlige selv på de med tynnere hår.

TAPE EXTENSIONS

Tape extensions ser naturlig ut og føles ut som ditt eget hår. Denne måten å bruke extensions på er svært skånsomt og vil ikke skade håret ditt.  Tape-extensions er for deg som ønsker langt og/eller fyldig hår. Det passer også til deg som ønsker å gå for noe litt mer permanent enn clip-on extensions. Tape extensions kan du feste på nytt og bruke det om og om igjen. Hvor ofte det må heises eller ordnes avhenger av hvor fort håret ditt vokser og hvordan du behandler håret.

PUNKT EXTENSIONS

A-Head Frisør & Velvære har også punkt-extensions som et alternativ til tape extensions. Dette er små mengder hår som festes i ditt eget har med små punkter. Med denne behandlingen får du mer fyldig hår uten at det føles tungt og unaturlig.


OFTE STILTE SPØRSMÅL OM HAIR EXTENSIONS


Sliter det på håret ved å bruke rettetang?
For å få det fineste resultatet på håret anbefaler vi at du bruker rettetang. Før du bruker rettetangen er det viktig at du bruker varmebeskyttende spray. Dette gjør at håret ikke blir like fort slitt og ødelagt. Med gode og riktige produkter kan man stort sett reparere slitasjen man har påført håret.

Hvor ofte må man justere eller flytte extensions?
Dette kan variere noe. Noen har hår som vokser raskt, da kreves det at extensionsene må flyttes oftere enn for de som har hår som ikke vokser like fort. En grei tommelfingerregel å gå ut ifra er at man flytter extensionsene etter at det har vokst tre cm. Normalt vil dette tilsvare ca. tre måneder.

Hvor lang tid tar det å heise extensions-ene?
Det tar ca. to timer å heise extensions-ene. Vi bruker ca. 45 minutter på å ta de ut, 30 minutter på å skifte teip og 45 minutter på å feste de på nytt.

Kan man farge hair extensions?
Ja, det kan farges på lik linje som ditt naturlige hår.

Mister jeg mer hår om jeg bruker hair extensions?
At mange frykter å miste hår etter bruk av extension, er ingen hemmelighet.
Det er ingen grunn til verken frykt eller panikk. Hair extensions sliter ikke spesielt på håret hvis det blir påsatt sånn det skal – og fjernes sånn det skal – av en sertifisert frisør.

Har du spørsmål om hair extensions?
Ahead Frisør og Velvære er din frisør i Asker. Vi gir deg gode råd rundt bruk og stell av hair extensions. Kontakt oss gjerne så svarer vi på det du lurer på.

frisør asker

Kontakt oss for konsultasjon