STYLING TIL BRYLLUP OG FEST

Til bryllup eller andre festlige anledninger er det gjerne ønskelig å være litt ekstra fin på håret.
Våre dyktige frisører har lang erfaring med styling og oppsett, og sørger for at du ser fantastisk ut på den store dagen.

BRUDEOPPSETT

På bryllupsdagen din skal alt være så perfekt som du har drømt om. For den kommende brud er både hår, blomsterbukett og kjole like viktig. A-Head-frisørene løfter dagen og gir deg det lille ekstra.
Vi vet hvor viktig brudefrisyren er og gjør vårt beste for at både du, brudgommen og gjestene skal oppleve det perfekte brudeoppsettet.

Vi lager brudefrisyre, enten oppsett eller annet. Vi kan også ta hånd om brudepikene hvis du ønsker det. Uansett lengde, glatt eller krøllete hår, vil vi sammen finne den brudefrisyren som passer deg og brudekjolen din.

GRUNDIG VEILEDNING SIKRER DET BEST MULIGE RESULTATET

Når du har bestilt frisørtime hos oss til bryllupsdagen, inviterer vi deg til en prøvetime på forhånd.

Noen kommer inn med en klar idé på hvordan de ønsker oppsettet, imens andre ikke har tenkt like mye over hvordan de ønsker håret sitt til bryllupsdagen sin. Under prøvetimen prøver vi derfor ut ulike oppsett helt til vi finner akkurat det du ønsker.

Våre frisører har lang erfaring med brudeoppsett. Derfor kan du føle deg trygg på at du blir ekstra fin. Bestilling av frisørtimen i tillegg til prøvetimen bør bestilles i god tid, gjerne seks måneder i forveien.  Dette gir oss tid til å finne ut hvordan du ønsker at håret skal se ut på bryllupsdagen.