MEDISINSKE INJEKSJONER

Antirynkebehandling botulinumtoksin

Små injeksjoner av legemiddelet botulinumtoksin (Botox) kan blant annet brukes mot rynker og linjer i pannen, mellom øyenbrynene, ved siden av øynene og rundt munnen. Legemiddelet virker ved at det midlertidig lammer muskelen det blir injisert i og hemmer bevegelsen. Dette er en effektiv behandling mot rynker som oppstår ved gjentatte bevegelser. Du vil kunne merke virkningen av injeksjonene etter noen dager, og det endelige resultatet vil bli synlig i løpet av fjorten dager. Virkningen av behandlingen varer i 3–4 måneder.

Injeksjoner av botulinumtoksin kan også brukes til medisinske behandlinger. Behandlingen kan blant annet lindre hodepine som oppstår som følge av anspente muskler i ansiktet, dempe gnissing av tenner og forhindre overdreven svette i hendene, under armene og i ansiktet. Resultatet av behandlingen varer i omtrent 9–12 måneder.

 

Fillerbehandling med Teosyal

I løpet av livet vil huden i ansiktet bli mindre spenstig og se mindre fyldig ut. Grunnen til det er at huden med alderen mister hyaluronsyre. Med fillerbehandlinger (hyaluronsyrefillere) reduseres volumtapet og du får dine naturlige trekk tilbake. Resultatet blir synlig med en gang og varer i 6–9 måneder. Fillerbehandlinger kan blant annet brukes i leppene, i kinnene eller under øynene (tear trough/tåregrop).