Madelene

Frisør og make-up-artist

Om Madelene:

Madelene ble ferdig utdannet frisør i 2014, var lærling i Asker, og jobbet senere i Bærum. Hun er også interessert i sminke, og fikk smaken på livet som makeupartist etter en jobb der hun fikk prøve seg på det. Madelene har vært hos Ahead siden 2017, og tilbyr begge deler til sine kunder.

 

- Jeg trives med den kombinasjonen, og gjør egentlig alt, liker å ha mange baller i luften og er ekstra interessert i herrefaget: det å barbere, å ta skjegg med kniv. Jeg har en del faste herrekunder, og synes det er morsomt at menn også våger å farge håret sitt. 

 

I salongen går det mest i brud i forhold til makeup, men Madelene frilanser litt i tillegg. Hun har vært med på tv-innspillinger, reklame, fotoshoots og film. Madelene studerer ved siden av jobben og tar en Bachelor i yrkesfaglærer. 

 

Og hvilke egenskaper kommer godt med i yrket ditt?

 

Jeg er løsningsorientert, strukturert, ryddig og jobber effektivt. Å bygge gode relasjoner med kundene mine er en viktig del av jobben. Har jeg en mor får jeg ofte hele familien etter hvert. Man må lytte og stille åpne spørsmål. 

 

- Hva inspirerer deg? 

 

Det som inspirerer meg er jo mote og trender. Men det å prøve å gjøre en ny klipp eller det å gå på kurs og se nye teknikker er veldig spennende. 

 

Dersom det kommer henvendelser til spesielle anledninger som bryllup, har Madelene gjerne en konsultasjon først for å kartlegge kundens ønsker og behov. 

 

 

Bilde viser smilende Madelene med langt lyst hår som er frisør og make up artist

Bestill time med Madelene