Bildet viser en kvinne som ser på forskjellige hårprodukter hos Ahead frisør og velvære

Hvordan ta vare på håret ditt mellom frisørbesøkene

Å holde håret sunt og vakkert mellom frisørbesøkene kan være en utfordring, spesielt hvis du ikke har de riktige produktene og vanene på plass. Her er noen nyttige tips og konkrete produktanbefalinger for å hjelpe deg med å opprettholde ditt beste hår mellom besøkene hos Ahead Frisør.

Bruk av riktig shampoo og balsam

Det første steget for å bevare hårets helse er å bruke en god shampoo og balsam som passer til din hårtype. For å opprettholde fuktighet og glans, anbefaler vi Nutritive fra Kérastase og True Soft fra Maria Nila. Disse produktene er ideelle for alle hårtyper og hjelper til med å reparere og beskytte håret ditt mot uttørking.

Dyp fuktighetsgivende behandlinger

En dyp fuktighetsgivende behandling en gang i uken kan gjøre underverker for håret ditt. Nutritive Masquintense fra Kérastase og True Soft Booster Masque fra Maria Nila er  fantastiske behandlinger som gir intens fuktighet og etterlater håret mykt og glansfullt. Disse maskene er perfekte for å gi håret ditt en ekstra boost mellom frisørbesøkene.

Beskytt håret mot varme

Varmeverktøy som rettetang og krølltang kan forårsake skade på håret ditt over tid. For å beskytte håret ditt, bruk alltid en varmebeskyttende spray før styling. Vi har et bredt utvalg av produkter fra G.H.D, Kérastase og maria nila, som ikke bare beskytter mot varme, men også gir håret en vakker glans og mykhet.

Regelmessig hårtrim

Selv om du prøver å forlenge tiden mellom frisørbesøkene, er det viktig å få håret trimmet regelmessig for å unngå splittede tupper og holde frisyren i form. Planlegg en trim hos Ahead Frisør hver 6-8 uke for å holde håret ditt sunt og velstelt.

Unngå overvasking

Å vaske håret for ofte kan strippe det for naturlige oljer og føre til tørt og sprøtt hår. Prøv å begrense hårvasken til 2-3 ganger i uken og bruk produkter som Cleansing Powder fra maria nila, eller annen tørrshampoo mellom vaskene for å holde håret friskt. Disse er perfekte for å absorbere olje og gi håret en nyvasket følelse uten å måtte bruke vann.

Skånsom håndtering av vått hår

Vått hår er mer utsatt for skade, så det er viktig å behandle det forsiktig. Bruk en bredtannet kam eller børste for å gre gjennom håret når det er vått, og unngå å gni håret med et håndkle. I stedet, klem ut overflødig vann med et mykt håndkle.

Avsluttende tips

Ved å følge disse tipsene og bruke de riktige produktene, kan du holde håret ditt sunt og vakkert mellom besøkene hos Ahead Frisør. Våre frisører er alltid her for å gi deg råd og anbefalinger tilpasset ditt hår. Vi fører flere fantastiske produkter som kan hjelpe deg med å oppnå ditt beste hår.