Heidi

Hudpleier

Om Heidi:

 

Heidi startet å jobbe som frilans makeupartist for tjue år siden innen film, reklame og motemagasiner. 

 

Etter hvert opplevde hun at alle egentlig var finest uten sminke så hun ble mer og mer interessert i hud, og startet på Hudpleieakademiet i Oslo. Etter endt utdanning her startet hun for seg selv, og har vært hos Ahead helt siden de åpnet. 

 

– Jeg trives best med litt utfordringer, for eksempel acne, arr, aldrende hud, og pigmenteringer. Jeg synes det er viktig å opprettholde en god hudhelse. Og det er så mye 

som henger sammen med det psykiske her – det handler om så mye mer enn den ene kvisa. 

 

Heidi er veldig opptatt av naturlig utseende, og å fremheve det som er naturlig hos kunden. Hun har klienter i alle aldre, fra mødre eller fedre som tar med barna sine til den eldste kunden som snart runder 100.

 

– Det er utrolig givende å jobbe med mennesker på denne måten. Det er hyggelig å kunne hjelpe de som har store utfordringer med huden sin, og se resultatene det gir. Det er fint å jobbe med kosebehandlinger også. Men det er mest spennende med de som har store utfordringer, og se at jeg gjør en forskjell. 

 

– Hva inspireres du av?

 

– Jeg inspireres av de jeg har rundt meg, av soloppganger og natur, av farger, bøker og reiser.

 

Heidi jobber også som kursholder hvor hun blant annet underviser i syrebehandlinger og kosmetisk kjemi. Alt for å optimalisere hudhelsen.

Bilde viser smilende Heidi med mørkt hår som er hudpleier

Bestill time med Heidi