Bildet viser en frisør som gjør hår- og skjeggpleie på en mannlig kunde

Hårpleie for menn: Trendy frisyrer og skjeggpleie

Hårpleie og styling er ikke lenger bare for kvinner. Menn er blitt stadig mer bevisste på viktigheten av å ta vare på håret og skjegget sitt. Enten du er ute etter en klassisk look eller ønsker å prøve noe nytt og trendy, er det mange muligheter å utforske. Her er noen tips og råd for hårpleie og skjeggpleie som passer for menn i alle aldre.

Trendy frisyrer for menn

  1. Kort og klassisk: Crew Cut

Crew cut er en tidløs frisyre som alltid er i stil. Denne korte frisyren er enkel å vedlikeholde og ser bra ut på alle ansiktsformer. For å holde crew cut fresh, anbefaler vi å besøke frisøren hver 4-6 uke for en touch-up.

  1. Moderne Undercut / Fade

Undercut eller fade er en frisyre hvor sidene og baksiden av hodet er barbert eller klippet kort, mens håret på toppen er lengre. Dette gir en skarp kontrast og et moderne utseende. For å style denne frisyren, kan du bruke en matt pomade eller voks fra nôberu, for en naturlig finish.

  1. Teksturert Crop

Den teksturerte crop-frisyren har blitt veldig populær de siste årene. Den kjennetegnes ved kortere sider og en lengre topp med mye tekstur og bevegelse. Denne frisyren er flott for de som ønsker en litt mer avslappet, men likevel stilig look. Bruk en teksturiserende spray som for eksempel en saltvannsspray, for å oppnå den perfekte finishen.

Skjeggpleie

  1. Skjeggtrim og forming

Et velstelt skjegg krever regelmessig trimming og forming. For å holde skjegget ditt pent, bruk en skjeggtrimmer med justerbare innstillinger. Besøk frisøren for en profesjonell skjeggtrim hvis du vil ha en spesifikk form eller stil.

  1. Skjeggpleieprodukter

Bruk av riktige produkter er essensielt for å holde skjegget mykt og sunt. Beard Oil er viktig for å tilføre fuktighet og forhindre tørr hud under skjegget. Beard Balm kan også brukes for å style og temme skjegget.

  1. Rengjøring og vedlikehold

Det er viktig å rengjøre skjegget regelmessig for å fjerne smuss og overflødig olje. Bruk en mild skjeggsjampo og balsam som Beard Wash og Beard Conditioner fra nôberu, som er designet spesifikt for skjegg. Disse produktene renser grundig uten å strippe håret for naturlige oljer.

Unngå overdreven vask

Overvasking kan tørke ut både håret og skjegget ditt. Prøv å vaske håret annenhver dag og skjegget 2-3 ganger i uken. Bruk av balsam kan også hjelpe med å holde håret og skjegget mykt og håndterbart.

Avsluttende tips

For å opprettholde en stilig frisyre og et velstelt skjegg, er det viktig å bruke riktige produkter og ha en god pleierutine. Hos Ahead Frisør i Asker finner du et bredt utvalg av produkter og tjenester som kan hjelpe deg med å se best mulig ut. Besøk oss for profesjonelle råd og behandlinger tilpasset dine behov.