Fata

Frisør

Om Fata:

Fata startet å jobbe her i 2016. Hun er opprinnelig fra Bosnia og begynte sin frisørkarriere der. Hun har hatt lærlingperioden hos Ahead. Fata er blid og arbeidsom, elsker å jobbe med kunder, og liker å involvere seg og komme med forslag til hvordan klippene og håret skal bli seende ut. Hun dykker ned i dybden og detaljene på sluttresultatet.

– Jeg er god på å vaske og føne, og har en spesiell føne-teknikk jeg har med meg fra min tidligere lærlingtid i hjemlandet mitt. Jeg bruker to-tre børster mens jeg føner håret. Det er litt spesielt, men kundene blir fornøyd. Det var sjefen min i Bosnia som lærte meg dette.

Fata har vært i faget i mer enn ti år. Hun trives også godt når hun striper hår, som hun har lang erfaring og er skikkelig dyktig på. Etter at hun kom til Norge i 2014 lærte hun seg herreklipp. Skinfade på menn er en behandling hun også mestrer svært godt. Hun er glad i å klippe barn, og har stor glede av å se at både de og foreldrene blir fornøyde.

Fata er mest glad i fredagene, og når det er mest travelt. Dagene går fort, og hun trives kjempegodt i teamet på fem frisører. Kunder legger merke til den gode kjemien og kommunikasjonen mellom de ansatte. Selv trives hun veldig godt og gleder seg til å komme på jobb. Hun synes Gry er en super sjef, og i tillegg en god venn.

Bilde viser smilende Fata med mørkt skulderlangt hår som jobber som frisør hos oss

Bestill time med Fata