EXTENSIONS FOR ØYEVIPPER

Vippe-extension er en populær behandling med produkter som forlenger og fortykker utseendet på dine naturlige vipper. Vippeextensions er perfekt for spesielle anledninger, for å slippe maskara eller bare for å fremheve øynene dine.

FÅ VIPPENE DU ØNSKER DEG
Hos oss får man de vippene man ønsker. Vi har ulike vippe-extensions i forskjellig lengde, tykkelse, bøy og farger. Klassisk vippe-extension er en behandling hvor vi limer en og en vipp på dine egne øyevipper, som gir et mer naturlig resultat.

MER VOLUM GIR ET MERKBART RESULTAT
Et alternativ til vippe-extensions er volume vippe-extensions. Disse er supre for deg som ønsker mer volum og tykkelse. Vippene kommer, i motsetning til de klassiske vippene, i små klaser på mellom to til fire hår. Dette gir et mer merkbart resultat, men fortsatt med hensikt om at det skal se naturlig ut. Vi velger alltid de vippene som gir best resultat og tar utgangspunkt i dine naturlige vipper. Om du ønsker klassiske vipper eller volumvipper er det viktig at de stelles riktig.

UTVALGET ER STORT
Vippe-extensions er punktvipper som limes på hver øyevipp. De mest brukte vippene er syntetiske og føles som dine egne. Vippe-extensions kommer i forskjellige tykkelser og lengder. De fås fra 8 til 15 millimeter, der lengden som oftest blir brukt er på 11 til 13 millimeter.

I tillegg til at vippene kommer i forskjellige lengder og tykkelse, er det også mulig å forme de på ulike måter. Ønsker man en oval form på øynene, kan man feste flere vipper ut mot kanten av øynene, ønsker man at øynene skal se rundere ut, kan det være fint å legge noen lange vipper mot midten av øyet.   

BRUK PRODUKTER SOM GJØR AT VIPPENE VARER LENGRE
Det er viktig at ikke øyevippene kommer i kontakt med vann eller lignende de første 24 timene etter behandlingen. Ved å unngå vann det første døgnet, samt bruk av egne spesialprodukter egnet for vippe-extensions, vil de vare lengre. Fra de settes på vil vippene holde i fire til fem uker. Deretter vil det være behov for etterfyll.

Selve behandlingen tar normalt mellom en og en halv – to timer.