Diana

Aut fotterapeut

Om Diana:

Diana er en av de to autoriserte fotterapeutene hos Ahead. Hun ble ferdig utdannet i 2005. Etter endt utdanning tok Diana fordypning i diabetes.

 

 

– Diabetikere er mer utsatt for problemer med føttene, så det er viktig å jobbe forebyggende. Målet er at klientene skal får en optimal fothelse, med jevnlig behandling i klinikken og god egenpleie hjemme med egnede produkter. 

 

Diana kom til Ahead i 2008 og har vært der siden. 

 

– Jeg trives veldig godt her både med kundene og kollegaene. Det er en hyggelig og takknemlig jobb med trivelige kunder. Jeg har tidligere jobbet litt forskjellige steder, blant annet i ulike butikker og på sykehjem, og er vant til å forholde meg til mange typer mennesker. Her hos Ahead har jeg mye faste kunder. Noen har vært her i ti, femten år, og vi blir godt kjent.

 

Om egenskaper Diana har som kommer godt med i dette yrket:

 

– Jeg er flink til å veilede og komme med tips. Jeg prøver å se hele mennesket og er omsorgsfull. Vi har mange gode hudpleieprodukter til ethvert behov, og føttene er ingen unntak. Jeg er opptatt av god helse og livskvalitet, fotterapi er en viktig brikke for mange, da det er vitalt med gode ben livet ut. 

Bilde viser Diana som jobber som fotterapaut hos Ahead frisør

Bestill time med Diana