MAKE UP

Har du en stor fest, arrangement eller viktig dag foran deg? Få profesjonell hjelp til sminken. Vi tilbyr både dagsminke, kvelds- og fest sminke.

Bli sminket av en profesjonell

Mange har sminket seg på samme måte i årevis, uten å tenke over at ansiktet, huden, motebildet eller den personlige stilen har forandret seg. Hos oss vil du få assistanse av profesjonelle sminkører og få testet ut en ny look som er helt tilpasset deg. Du vil få smarte tips om å finne de fargene og produktene som kler deg best.

Makeup styling for bryllup

Vi kan hjelpe med sminke og hårstyling for et flott helhetlig resultat som står i stil til din brudekjole. Du vil få en prøvetime inkludert i prisen når du bestiller sminke- og brudestyling hos oss.

Flotte resultater

Våre behandlere er spesielt dyktige på å fremheve ansiktets vakreste trekk, enten det er øynene, kinnben eller andre deler av ansiktet. Din individuelle stil fremheves ved å spesielt se på hvilken fargetype du er, og uttrykket du ønsker å oppnå. Kanskje ønsker du å forandre på stilen du har hatt over lengre tid? Vi ligger i forkant av trender og mote, og hjelper deg gjerne med dette.

Vi utfører de fleste former for skjønnhetstjenester. Nedenfor følger en oversikt over hvilke vi tilbyr:

  • Dagsminke
  • Kveld og festsminke
  • Brudesminke
  • Bryn stråteknikk
  • Klassisk og volum vippe-extension
  • Farging av vipper og bryn
  • Napping og voksning av bryn

Kontakt oss for mer informasjon eller bestille time for sminke og profesjonell make over i Asker.

Bestill time med frisørene

TIMEBESTILLING

Priser:

MAKE UP

 

 

Dagsminke/Kveld/Fest

 

fra 1000,- til 1500,-

Brud (inkl prøvetime)

 

fra 2000,- til 2500,-

Alle priser pr oktober 2017 med forbehold om prisendringer