HÅRKLIPP

Frisørene på A-Head Frisør & Velvære ønsker å gi deg den hårfrisyren som får deg til å stråle. Vi tar oss tid til deg, og sammen blir vi et team som former din nye frisyre. Vi tilbyr hårklipp til barn, dame og herre.

Klipp i henhold til ønsker og behov

Vi starter hver frisørtime med å høre hva du ønsker og har behov for. Er du usikker på hva som passer deg og din ansiktsform, kan vi komme med forslag til hva vi mener vil passe deg. 

Det blir ofte stilt spørsmål rundt hvor ofte man bør klippe seg, hvorfor bør man klippe håret og hvilken frisør man skal gå til. Alle disse spørsmålene har vi besvart nedenfor: 

Hvor ofte bør man klippe seg?

Det er flere faktorer som bestemmer hvor ofte du bør ta turen til frisøren. Det kommer da an på hva slags frisyre du har, hvor raskt håret ditt vokser og hvor slitt håret ditt er.

Håret vokser mellom fra én til tre centimeter i måneden, men her er det individuelle forskjeller – også innen nordisk hår. Hva slags hår du har og hvor raskt det vokser, er ofte genetisk betinget. I tillegg til veksthastigheten er valg av frisyre avgjørende for hvor ofte du bør klippe håret. Har du kort hår bør du for eksempel klippe deg oftere enn om du sparer til langt hår. 

Frisørenes tommelfingerregler når det gjelder hårklipp:

Kort hår bør klippes hver 4-6 uke

Har man kort hår vil man allerede etter få uker merke at frisyren begynner å bli litt lang, og kan bli noe mer utfordrende å style. Kort hår er kanskje enklest å stelle, men det krever også at man holder frisyren ved like med hyppigere klipp. Ønsker man den samme korte frisyren uten at den blir for lang er det lurt å klippe seg hver fjerde uke.

Halvlangt hår bør klippes hver 6-8 uke

Hår som er halvlangt trenger ikke klippes like ofte. Etter mellom seks og åtte uker merker man at håret blir noe tyngre og vanskeligere å style, eller at det mister volum. Da er det fint å kunne dra til frisøren for en klipp, for å få tilbake den friske følelsen. 

Sparer du til langt hår bør du stusse det 4-6 ganger i året

Er du en av de som drømmer om lange lokker? Da bør du fokusere på å klippe slitte tupper ca. en gang hver fjerde måned. Dette vil gjøre at håret holder seg friskt og sterkt. Når du skal spare til langt hår er det desto viktigere at du tar vare på håret ditt. Prøv å unngå store mengder med stylingprodukter og varmebehandlinger som hårføning og bruk av rettetang og krølltang. Når håret fliser seg, kan det brekke, og det kan spalte seg lenger oppover hårstråene dersom man ikke tar vare på håret sitt.

Hvorfor bør du klippe håret? 

Håret ditt blir daglig utsatt for slitasje enten det er på grunn av vind, støv, stylingprodukter eller varmebehandlinger. Noen er heldige og slipper unna med én hårklipp i året uten at håret ser altfor slitt ut, mens andre bør klippe håret både tre og fire ganger på et år. Selv nordiske hårtyper har store forskjeller som må behandles forskjellig for at det skal holde seg fint og skadefritt. Slitt hår er det ingen som ønsker seg. 

Hvor ofte du må klippe håret når du sparer kommer helt an på hvilken hårtype og frisyre du har. Tynt hår har færre skjellag som beskytter håret, og vil derfor oftere trenge en klipp for å holde seg friskt. Har man kort hår og ønsker å beholde den korte sveisen, vil man behøve å gå til frisøren oftere for å opprettholde den. 

En av de viktigste årsakene til å klippe håret når du sparer til langt hår, er for å unngå at tuppene fliser seg opp. Slitte tupper gjør at håret kan brekke, og selv om du har spart i mange år, uten å ha stusset det, så vil det heller ikke bli lenger. Et friskt og sunt hår vil vokse raskere og ikke minst se flott ut. 

Hvem bør klippe deg? 

A-Head Frisør & Velvære har bred erfaring innen frisørfaget. I tillegg til mange år i bransjen har vi valgt å ha kundens ønske i fokus. Vi jobber hver dag med å gi våre kunder den frisyren, stylingen eller hårfargen som er ønsket. Har du bestemt deg for å klippe av de lange lokkene dine, kan vi for eksempel starte med å klippe av noe av håret, før vi eventuelt klipper mer. Det er viktig for oss at du som kunde skal få akkurat det du ser for deg!

Kontakt oss for timebestilling.

Bestill time hos en av frisørene våre

TIMEBESTILLING

Priser:

HÅRKLIPP OG FARGE

 

Dameklipp med vask og tørk

 

759,-

Dameklipp med vask og føn/styling/ legg/opprulling

 

fra 809,- til 999,-

Vask og føn

 

549,-

Vask og legg/opprulling

 

659,-

Tørk uten styling (Etter annen behandling som f.eks farge)

 

289,-

Herreklipp

549,-

Maskinklipp/delklipp/skjegg

289,-

Barneklipp (inntil 5 år)

fra 300,- til 400,-

Barneklipp (inntil 12 år)

fra 425,- til 500,-

Klassisk farge (tillegg pr fargetube)- pr tube

fra 949,-190,-

Hettestriper

fra 1200,- til 1600,-

Foliestriper

fra 1400,- til 2200,-

Fargedesign (Ved bruk av flere fargeteknikker og/eller farger)

fra 1600,- til 2400,-

Mini Color (tillegg pr. fargetube)- pr tube

fra 899,-190,-

Homme herrefarge (tillegg pr.fargetube)- pr tube

fra 555,-190,-

Strukturomforming / permanent med rens og kur (tillegg permanentvæske)- pr flaske

fra 1600,-250,-

Hårpleie Hårkur uten hodebunnsmassasje- Hodebunnsmassasje tillegg

fra 159,- til 500,-100,-

Hodebunnsmassasje / Kun massasje (uten kur - 10 min)

250,-