HÅR

Vi tilbyr en rekke hårbehandlinger for alle typer hår. Hårkurer og andre pleiende behandlinger er forebyggende men kan også gjenopplive hår som er tørt og slitt. Vi gir deg veiledning og hjelper med å finne produktene som er best for akkurat ditt hår. Dermed kan du vedlikeholde det flotte resultatet du opplever i vår salong, ved regelmessig pleie hjemme.

Klipp, farge og andre hårbehandlinger

Våre frisører har lang erfaring og tilbyr alt av frisørtjenester til både barn og voksne. Vi har lang erfaring med farge og tilbyr alt fra forskjellige stripeeffekter som hette- og foliestriper til mini color, fargedesign og farging av skjegg. Dersom du ønsker lengre eller mer fyldig hår kan tape extensions, punkt-extensions eller keratinbehandling være en god løsning for deg. A-Head-jentene kan også hjelpe deg med både hår, styling og makeup til bryllupsdagen.

Hår extensions og keratinbehandling

Tape extensions består av tynne remser med hår som tapes på ditt eget hår. Remsene festes helt inntil hodebunnen. Resultatet blir at du får mer fyldig hår. Denne formen for extensions både ser naturlig ut og føles som ditt eget hår. Behandlingen er også svært skånsom mot ditt eget hår. Vi tilbyr også punkt-extensions som et alternativ til tape extensions. Dette er små mengder hår som festes i ditt eget har med små punkter. Med denne behandlingen får du mer fyldig hår uten at det føles tungt og unaturlig.

Keratinbehandling passer for alle som sliter med tørt og livløst hår med slitte tupper. Behandlingen tilfører håret rikelig med næring, bygger opp hårstrukturen og gir mykt, glansfullt hår. Effekten av en keratinbehandling varer i opptil tre måneder.

Les mer om hair extensions her.

Brudestyling

Skal du gifte deg? Vi kan hjelpe med alt fra sminke til styling av hår for å gi et flott helhetlig resultat. Våre frisører og makeup-artister styler håret og legger sminke slik at du slipper å bekymre deg for at dette ikke skal bli bra på den store dagen. Du vil få en prøvetime inkludert i prisen når du bestiller brudestyling hos oss. Vi hjelper deg å skape det preget du ønsker slik at det står i stil med din brudekjole samt din personlige stil.

Les mer om styling til bryllup og fest her.

Din frisør i Asker

Velg oss som din frisør i Asker. Vi er alltid oppdatert på de nyeste hår- og sminketrendene, samt det siste innen behandlingsmetoder. Vi setter tilfredshet hos våre kunder høyt og gjør den lille ekstra innsatsen for å oppnå dette. Har du spørsmål til våre behandlinger eller ønsker å bestille time hos en av våre flinke frisører? Kontakt oss gjerne her, så setter vi opp en time til deg!

Bestill time hos en av frisørene våre

TIMEBESTILLING

Priser: