HÅR

Vi tilbyr en rekke hårbehandlinger for alle typer hår. Hårkurer og andre pleiende behandlinger er forebyggende men kan også gjenopplive hår som er tørt og slitt. Vi gir deg veiledning og hjelper med å finne produktene som er best for akkurat ditt hår. Dermed kan du vedlikeholde det flotte resultatet du opplever i vår salong, ved regelmessig pleie hjemme.

Klipp, farge og andre hårbehandlinger

Våre frisører har lang erfaring og tilbyr alt av frisørtjenester til både barn og voksne. Vi har lang erfaring med farge og tilbyr alt fra forskjellige stripeeffekter som hette- og foliestriper til mini color, fargedesign og farging av skjegg. Dersom du ønsker lengre eller mer fyldig hår kan tape extensions, punkt-extensions eller keratinbehandling være en god løsning for deg. A-Head-jentene kan også hjelpe deg med både hår, styling og makeup til bryllupsdagen.

Hår extensions og keratinbehandling

Tape extensions består av tynne remser med hår som tapes på ditt eget hår. Remsene festes helt inntil hodebunnen. Resultatet blir at du får mer fyldig hår. Denne formen for extensions både ser naturlig ut og føles som ditt eget hår. Behandlingen er også svært skånsom mot ditt eget hår. Vi tilbyr også punkt-extensions som et alternativ til tape extensions. Dette er små mengder hår som festes i ditt eget har med små punkter. Med denne behandlingen får du mer fyldig hår uten at det føles tungt og unaturlig.

Keratinbehandling passer for alle som sliter med tørt og livløst hår med slitte tupper. Behandlingen tilfører håret rikelig med næring, bygger opp hårstrukturen og gir mykt, glansfullt hår. Effekten av en keratinbehandling varer i opptil tre måneder.

Les mer om hair extensions her.

Brudestyling

Skal du gifte deg? Vi kan hjelpe med alt fra sminke til styling av hår for å gi et flott helhetlig resultat. Våre frisører og makeup-artister styler håret og legger sminke slik at du slipper å bekymre deg for at dette ikke skal bli bra på den store dagen. Du vil få en prøvetime inkludert i prisen når du bestiller brudestyling hos oss. Vi hjelper deg å skape det preget du ønsker slik at det står i stil med din brudekjole samt din personlige stil.

Les mer om styling til bryllup og fest her.

Din frisør i Asker

Velg oss som din frisør i Asker. Vi er alltid oppdatert på de nyeste hår- og sminketrendene, samt det siste innen behandlingsmetoder. Vi setter tilfredshet hos våre kunder høyt og gjør den lille ekstra innsatsen for å oppnå dette. Har du spørsmål til våre behandlinger eller ønsker å bestille time hos en av våre flinke frisører? Kontakt oss gjerne her, så setter vi opp en time til deg!

Bestill time hos en av frisørene våre

TIMEBESTILLING

Priser:

HÅRKLIPP OG FARGE

  

Dameklipp med vask og tørk

 

 868,-

Dameklipp med vask og føn/styling/ legg/opprulling

 

fra 945,- til 1154,-

Vask og føn

 

604,-

Vask og legg/opprulling

 

725,-

Tørk uten styling (Etter annen behandling som f.eks farge)

 

318,-

Herreklipp

 

615,-

Maskinklipp/delklipp

 

318,-

Barneklipp (inntil 5 år)

 

fra 330,- til 495,-

Barneklipp (inntil 12 år)

 

fra 495- til 578,-

Klassisk farge  (tillegg pr fargetube)-pr tube

 

fra 1099,- (220,-)

Hettestriper

 

fra 1375,- til 1815,-

Foliestriper

 

fra 1595,- til 2475,-

Fargedesign (Ved bruk av flere fargeteknikker og/eller farger)

 

fra 1760,- til 2640,-

Mini Color (tillegg pr. fargetube)- pr tube

 

fra 989,-220,-

Homme herrefarge (tillegg pr.fargetube)- pr tube

 

fra 611,-220,-

Strukturomforming / permanent med rens og kur (tillegg permanentvæske)- pr flaske

 

fra 1936,-250,-

Hårpleie Hårkur uten hodebunnsmassasje- Hodebunnsmassasje tillegg

 

fra 285,- til 550,-110,-

Hodebunnsmassasje / Kun massasje (uten kur- 10 min)

 275,-

Skjeggklipp

 

329,-

Skjeggklipp med clean shaave kant

 

384,-

Clean Shave

 

494,-