Få vakker vinterhud med god hudpleie

Vakker vinterhud

Når mørket senker seg og høsten går over i vinter, opplever de fleste at kroppen reagerer på det skiftende været og den synkende temperaturen. Huden vår er ofte det som blir påvirket mest, siden ansiktet vårt er utsatt for både vær og vind.

Minusgrader, tørr luft og temperatursvingninger synes på huden, uansett hvilken hudtype du har og hva slags rutiner du følger. Heldigvis er det mulig å forebygge tørrhet, skader og uren hud med gode vaner, pleie og behandling.


Er du interessert i ansiktsbehandling hos oss? Ahead Frisør & Velværes behandlinger er behagelige og gir umiddelbare resultater. Trykk her for å bestille en time.

Tenk helhetlig, og skap gode hudpleierutiner

Du har sikkert opplevd at huden blir tørr når det blir kaldere ute. Det er vanlig at huden flasser, og føles dehydrert og stiv.

Det er viktig å pleie huden ekstra når vinteren kommer. Kulden og skiftningene i luftfuktighet kan øke sensitivitet og behovet for pleie.

Det viktigste du kan gjøre for å sørge for å ha sunn og flott hud hele året, er å lage deg gode hudpleierutiner. Dette kan forebygge tørr og problematisk hud når sesongene endrer seg.

Les mer om hvor viktig det er å lage en god hudpleierutine hjemme her!


Fire enkle tips for myk og fuktet hud gjennom vinteren

I tillegg til en god hudpleierutine, er det lurt å gi kroppen det den trenger både innvendig og utvendig. 

Dette kan du gjøre ved å:
 • Drikke nok vann
  Dehydrert og tørr hud kan henge sammen med at du ikke drikker nok vann. Lag deg en god vane med å drikke vann jevnlig gjennom dagen, så vil du se at huden ikke tørker like mye ut.
 • Sørge for å få i deg nok næring
  Huden blir påvirket av det vi spiser og utsetter den for. Hvis du mangler vitaminer, mineraler eller andre næringsstoffer, vil dette påvirke kvaliteten på huden din. Sunn hud starter på innsiden, med et helhetlig kosthold.
 • Rense huden
  Det første steget mot en balansert hud, er å rense den skikkelig slik at den er ren og mottakelig for pleie og behandling. Når du renser huden fjerner du smuss og skitt, samt partikler fra forurensing. Hvis du ikke renser huden vil hudkrem, serum eller annen pleie ha mindre effekt.
 • Tilfør både fukt og fett
  Forskjellige hudtyper vil ha forskjellige behov for fukt og fett. Ofte er det ikke nok å bruke hudkrem med kun fukt, da kan huden bli tørr i vinterkulden. Spør en av våre terapeuter om råd hvis du er i tvil om hva din hud trenger!


Våre behandlinger gir deg frisk hud - hele vinteren!

For å legge det beste grunnlaget for sunn hud om vinteren, er det viktig å tenke helhetlig og skape gode og enkle rutiner. I tillegg til å pleie huden din hjemme, kan det være fint å gi deg selv ekstra velvære og luksus med hudpleiebehandlinger spesielt tilpasset dine behov.

I våre salonger tilbyr vi ulike hudpleiebehandlinger, som kan hjelpe med å holde huden frisk og glødende selv i de kalde vintermånedene

Les mer om våre hudbehandlinger her


Nutrition-ansiktsbehandling for tørr vinterhud

Vår behandling Nutrition er spesielt godt egnet for vinterhalvåret. Det er en hudpleiebehandling for tørr hud, og sørger for en skikkelig fuktighetsboost, som nærer og pleier tørr vinterhud. Ahead Frisør & Velvære kan også anbefale hudpleiebehandling med peeling, for å fjerne døde hudceller. All den tørre, flassete huden du opplever om vinteren er døde hudceller i det ytterste hudlaget. Ved å gjøre en grundig peeling blir huden frisket opp, og stimulert til å produsere nye friske hudceller.

Vår hudpleieterapeut er autorisert hudpleier, og kan gi deg grundig veiledning og råd under behandling. Hvis du har spørsmål eller er usikker på hvordan du bør behandle huden din, kan du spørre vår hudpleieterapeut! Ahead Frisør & Velvære har kunnskapen, og vet hva som passer for din hud i vintermørket.

Her kan du lese mer om ansiktsbehandling, og hva det innebærer.


Hvordan opprettholde resultatene

Etter en hudpleiebehandling er det viktig å passe ekstra godt på huden din. Avhengig av hvilken behandling du har valgt, vil huden din kreve litt mer omsorg enn vanlig hvis du ønsker å holde den sunn og frisk lengst mulig.

Bruk produkter tilpasset din hudtype, og sørg for å gi huden rikelig med fuktighet. Etter en hudpleiebehandling kan huden være ekstra sensitiv, og utsatt for solskader. Pass på å bruke UVA og UVB beskyttelse, slik at du er trygg for både stråling og forurensing. UVA-stråler kan skade huden selv om det er overskyet. Vær spesielt forsiktig med solskader i vintermånedene januar, februar og mars, når solen er tilbake og blir forsterket av refleksjonen i snøen.


Kontakt Ahead Frisør & Velvære i dag for en hudpleiebehandling tilpasset deg og din hud

I vår salong kan vi tilby helhetlig og behagelig hudpleie, med stor variasjon i tilbud basert på hudtyper og behov. Vår dyktige hudpleier gir deg god oppfølging, og kan gi deg råd om pleie og produkter.

Kontakt oss her, eller bestill ny time her.


0
Feed