Fotografi av produkter til pleie av hud og føtter

Hva inngår i en fotbehandling?

Føttene våre brukes mye hver eneste dag. Vi står og går på føttene våre dag ut og dag inn, uten å vie dem noe særlig stor oppmerksomhet eller takknemlighet. Hva med å sette av litt tid i en travel hverdag til å gi føttene dine litt ekstra stell og pleie? Vi mener at det er noe alle føtter fortjener. Ved å stelle føttene jevnlig reduserer du sannsynligheten for at du får skader og plager senere i livet.

Bestill en time til fotbehandling hos oss og gi føttene dine en velfortjent pause.


Analyse av dine behov

Vi begynner alltid våre fotbehandlinger med en analyse av dine behov. Føtter er veldig forskjellige. Vi bruker føttene ulikt og har ulike utgangspunkt. Noen kan for eksempel være genetisk utsatt for vonde tånegler eller liktorner, mens andre har store utfordringer med opphopninger har hard eller sprukken hud. I en analyse av dine føtter avdekker vi hva du har behov for og tilrettelegger resten av behandlingen på bakgrunn av det vi kommer frem til her.


Avslappende og behagelig fotbad

Første steg i behandlingen vil alltid være et avslappende og behagelig fotbad. I fotbadet bruker vi velduftende produkter og behagelig temperert vann, slik at du kan legge deg tilbake og nyte behandlingen. Fotbadet gjør det enklere for behandleren å fjerne død og hard hud. Dette gjøres ved hjelp av en spesialtilpasset fotfil.

Stell og pleie av føttene

Etter fotbadet vil våre autoriserte fotterapeuter klippe, file og rense neglene dine. Dette er en behandling som hjelper mot tykke negler, samt nedgrodde og betente negler. Dersom du har problemfrie føtter kan jevnlig behandling sørge for å forebygge fremtidige skader og utfordringer såre føtter kan gi.

Behandlingen avsluttes med fotmassasje

Mot slutten av behandlingen får du en deilig og avspennende fotmassasje. Fotmassasje reduserer stress og øker blodsirkulasjonen i føttene, hvilket har god innvirkning på resten av kroppen. Her kan du lese mer om fotbehandling hos A-Head Frisør & Velvære.

Har du behov for fotbehandling hos en autorisert fotterapeut? Hos A-Head Frisør & Velvære får du profesjonell behandling av erfarne eksperter. Kontakt oss her hvis du har spørsmål til fotbehandling eller de andre behandlingene vi tilbyr. Ønsker du å bestille time med en gang? Gjør det gjerne her.

0
Feed