ANSIKTSBEHANDLING

Det finnes mange ulike ansiktsbehandlinger, alle med ulike teknikker, mål og produkter. Våre dyktige hudpleiere hjelper deg med å finne en behandling som passer din hud og hudtilstand.

Er du ikke helt sikker på hva huden din trenger eller hvilken hudtype du har?
Da er en klassisk hudpleie en god start og et sikkert valg. Denne behandlingen passer alle hudtyper, og alle aldre. Terapeuten tilpasser produkter og behandling ut i fra hudtype og hudtilstand.

HUDPLEIE – BEHANDLINGER TILPASSET DIN HUDTYPE
Vi tilbyr et bredt utvalg av effektive, innovative og aktive ansiktsbehandlinger. Vi vil veilede og informere deg, slik at du får den behandlingen som passer din hudtype og hudtilstand. Her stepper vi opp fra basic behandlingene og jobber dypere, litt tøffere og desto mer aktivt med huden. Dette er mer medisinsk rettet hudpleie, som jobber effektivt mot pigmenteringer, acne, rynker, rosacea og dårlig spenst: Micro needling, ulike kjemiske peelinger/syrebehandlinger, Enzymbehandlinger.

Er du usikker på hva du ønsker og trenger?

Book deg inn på en 50 minutters basic behandling, så finner vi en løsning sammen!


Noen av ansiktsbehandlingene vi tilbyr er:

Anti-age
De-stress
Nutrition
Deep pore

Det er viktig å tilføre huden nok fuktighet slik at den ikke tørker ut. Dette kan føre til uren hud og at den begynner å flasse. Som igjen kan gjøre rynker og linjer i ansiktet mer synlige.

GI ANSIKTET EN DYPRENS

Om man har en litt trøblete, uren hud kan en dyprens være fint. Den har en forfriskende effekt som kan bidra til å forebygge reduksjon av kviser og porer. Dette er rett og slett en grundig rens av huden. Trøblete hud kan komme av både hormonelle årsaker, dårlig kosthold, gener eller stress. En dyprens kan fungere som et første steg på veien til en problemfri hud. Det er viktig å ta vare på huden i ansiktet som hele tiden er utsatt for både UV-stråler, sol, støv og andre små partikler.

PEELING FRISKER OPP HUDEN

Gi huden din glød og en frisk følelse ved å bestille en peelingbehandling. Her fjernes døde hudceller og frisk, ny hud kommer frem. Ved å peele huden får du en jevnere hudtone samt en dyp rens.  
Peeling er en god behandling for deg som ønsker å gi huden ekstra pleie. Denne type rens av huden passer alle hudtyper – fet eller tørr.

ET DEILIG AVBREKK

Vi tilbyr et bredt utvalg av trygge og effektive behandlinger innen hudpleie. Våre eksperter kan veilede deg for å finne den beste behandlingen for akkurat din hudtype.

Vi utfører behandlinger som Anti-ageing, De Stress, Deep Pore, Teen, samt behandling for herre, blant annet. Det er viktig å ha en forebyggende tilnærming for å unngå rynker og linjer. Behandlinger kan også være med på å reversere synligheten av aldringstegn. Det samme gjelder for problematisk hud, som ofte forekommer hos ungdommer. Dette kan forebygges med gode behandlinger, men også redusere synligheten av dype porer og akne.