Text

Det er ikke bare kvinner som kan nyte godt av litt pleie og velvære. Det har ikke alltid vært like vanlig at også menn benytter seg av slike tilbud, men vi ser at det blir mer og mer vanlig. Det finnes ingen gode grunner til at ikke menn også skal ta vare på hud, kropp og sinn. Hos A-Head Frisør & Velvære har vi en rekke behandlinger som egner seg like godt for menn og kvinner. Vi har også spesialtilpassede behandlinger til menn.


Ønsker du behandling hos en av våre behandlere? Kontakt oss her for å bestille time.


Text

Herreklipp og hårfarge til menn

Vi tilbyr herreklipp til alle menn og har frisører som har lang erfaring med dette. I tillegg har vi maskinklipp, delklipp og klipp av skjegg. Vi gir deg den frisyren du ønsker deg og kan gi deg råd om hva som vil kle ditt ansikt best. Det er heller ingen god grunn til at ikke menn også skal farge håret. Til dette har vi også Homme herrefarge, en hårfarge spesielt tilpasset menn. Her kan du lese mer om hva våre frisører kan gjøre for deg.


Massasje for menn

På samme måte som at alle kvinner har godt av en avslappende og avspennende massasje, har menn også det. Tidligere har det ikke vært så vanlig at menn setter av tid til dette i hverdagen eller i det hele tatt anser massasje som et tilbud de kan benytte seg av. Heldigvis blir det stadig mer vanlig at også menn prioriterer egenpleie i hverdagen. Alle våre massasjebehandlinger passer like godt til menn og kvinner. Her finner du en oversikt over alle våre massasjebehandlinger og her kan du lese mer om de ulike behandlingene vi tilbyr.


Text

Voksbehandling av uønsket hårvekst

Flere og flere menn ønsker å fjerne hår noen steder på kroppen. Vi har behandlere som er eksperter på voksing. Behandlingsformen egner seg like godt for menn som for kvinner. Kom innom vår klinikk og finn en behandling som passer for deg. Her kan du lese mer om våre voksbehandlinger.


Kontakt oss og bestill time

Benytt anledningen til å sette av tid til litt egenpleie hos A-Head Frisør & Velvære! Kontakt oss her hvis du har spørsmål eller bestill en time hos Askers største velværesenter.

Image
Text

Telefon

66 76 26 00

 

Ring oss gjerne for booking av din neste velvære time, eller bruk vårt online booking system. Avbestilling av booket time må skje innen/senest dagen før på telefon eller via Min side.

Image
Text

Besøksadresse

Alfheim 21, 1384 Asker


Våre lokaler ligger sentralt i Asker sentrum.

Få veibeskrivelse

Image
Text

Åpningstider

Mandag: 10:00 - 18:00

Tirsdag: 10:00 - 20:00

Onsdag: 10:00 - 18:00

Torsdag: 10:00 - 20:00

Fredag: 10:00 - 18:00

Lørdag: 09:00 - 15:00

 

Googlemap
Build your own website
Ⓒ Alle rettigheter forbeholdt
Privacy Policy
Din personlige integritet er viktig for oss. Vi bruker hovedsakelig cookies for statistikk og for å forbedre brukeropplevelsen.
Jeg aksepterer
Mer informasjon