Text

Hverdagen kan være en stor belastning for kroppen. Veldig mange av oss sitter mye i løpet av en dag og får vondt i både skulder, rygg og nakke. Andre løfter tungt, står mye på hardt underlag eller belaster musklene hardt som følge av regelmessig fysisk aktivitet. Uansett hvilke belastninger du får i din hverdag, så er det lurt å sette av tid til en avslappende og avspennende massasje en gang iblant.


Unn deg selv en avslappende massasje. Bestill din time hos A-Head Frisør & Velvære her.


Litt om våre massasjebehandlinger


På A-Head Frisør & Velvære tilbyr vi et bredt spekter av massasjebehandlinger. Vi håper og tror at alle kan finne en behandling som passer deres preferanser og behov her hos oss. Våre dyktige massører utfører behandlingene som er bra for både kropp og sinn. Vi kan utføre alt fra en lett aromamassasje til en dypere deep tissue massasje. Her ser du en oversikt over massasjebehandlingene du kan få hos A-Head Frisør & Velvære.


  • Klassisk massasje
  • Thai traditional massasje
  • Idretts- og sportsmassasje
  • Aromamassasje
  • Release & Relax motion massasje
  • Deep tissue massasje
  • Fotmassasje
  • Anticellulittbehandling
  • «Snart mamma», massasje for gravide
Image
Produkter til massasjebehandling
Text


Klassisk massasje

Klassisk massasje gir økt blod- og lymfesirkulasjon og bidrar til at kroppen skiller ut avfallsstoffer. I tillegg løser massasjen opp tilstramminger i ledd, sener og muskler. Dette er en massasjeteknikk som kan utføres på hele eller deler av kroppen. Mange opplever dette som en behagelig form for massasje.


Aromamassasje

Aromamassasje er en lett form for massasje som har avslappende og beroligende effekt. I massasjen brukes eteriske og vegetabilske oljer med ulike virkninger. De lette berøringene og de velduftende oljene gir en god følelse av velvære som sitter lenge i kroppen.


Fotmassasje

Fotmassasje har lange tradisjoner og har vært en del av de fleste kulturer. Det er en svært behagelig form for massasje som øker blodsirkulasjonen i føttene. Fotmassasje kan også redusere stress og spenninger i kroppen.


Thai traditional massasje

Thai traditional massasje er en svært gammel form for massasje med opprinnelse i India. Dette er en kombinasjon av yogalignende tøying og akupressur som utføres fullt påkledd på gulvet. Massasjen har spesielt god effekt på stressrelaterte symptomer.


Behandlinger som reduserer skader og øker fleksibiliteten

Idretts- og sportsmassasje tøyer og strekker korte muskler som utsettes for tung belastning over tid. Massasjeteknikken brukes til å behandle og forebygge skader, samt redusere dannelsen av arrvev rundt skadeområder. Idretts- og sportsmassasje passer til alle som utøver idrett, men også til deg som har belastningsskader som følge av feil sittestilling og dårlig holdning.


Deep tissue massasje er en spesiell form for massasje som behandler de dypereliggende musklene i kroppen. Dette er en mer hardhendt form for behandling som er mye mindre overfladisk enn for eksempel klassisk massasje. Deep tissue massasje kan ha effekt på mennesker med smerter i muskler og kan stimulere kroppen slik at dannelsen av arrvev reduseres og skader leges raskere.


Release and Relax Motion massasje er en gresk massasjeteknikk med lange tradisjoner. Behandlingen er avslappende og avspennende, samtidig som den gir økt fleksibilitet og bevegelighet i leddene. Dette oppnås ved 28 terapeutiske manipulasjoner som utføres på hele kroppen. Teknikken sørger for en variert, men balansert behandling som gjenoppretter normal bevegelighet, forbedrer blodsirkulasjonen og reduserer smerte.


Massasje for kvinner

Selv om det er sånn at massasje kan være vel så velgjørende for menn som for kvinner, så finnes det noen spesielle behandlinger som er spesielt tilrettelagt for kvinnekroppen. Hos A-Head Frisør & Velvære kan du få både anticellulittbehandling og massasje for gravide.


Anticellulittbehandling motvirker dannelsen av cellulitter. Under massasjebehandlingen varmer terapeuten opp kroppen gradvis og løser opp i spenninger. Deretter utføres en massasje som øker blodsirkulasjonen i kroppen. Selv om de aller fleste vil kunne se resultater etter en behandling, bør anticellulittbehandling alltid utføres som en kur over flere uker for best resultat.


«Snart mamma» er massasje for gravide kvinner. Mange kvinner som har fått massasjebehandling under graviditeten sier at de har positive opplevelser med dette. Kroppen gjennomgår enorme forandringer under graviditeten og massasje kan bidra til å motvirke smerter i rygg, skuldre, korsrygg og bekken.


Kontakt oss og bestill massasjetime i Asker

Kunne du tenkt deg en deilig avslappende og avspennende massasje hos oss i A-Head Frisør & Velvære? Kontakt oss her hvis du har spørsmål eller bestill time hos en av våre behandlere her.

Image
Text

Telefon

66 76 26 00

 

Ring oss gjerne for booking av din neste velvære time, eller bruk vårt online booking system. Avbestilling av booket time må skje innen/senest dagen før på telefon eller via Min side.

Image
Text

Besøksadresse

Alfheim 21, 1384 Asker


Våre lokaler ligger sentralt i Asker sentrum.

Få veibeskrivelse

Image
Text

Åpningstider

Mandag: 10:00 - 18:00

Tirsdag: 10:00 - 20:00

Onsdag: 10:00 - 18:00

Torsdag: 10:00 - 20:00

Fredag: 10:00 - 18:00

Lørdag: 09:00 - 15:00

 

Googlemap
Build your own website
Ⓒ Alle rettigheter forbeholdt
Privacy Policy
Din personlige integritet er viktig for oss. Vi bruker hovedsakelig cookies for statistikk og for å forbedre brukeropplevelsen.
Jeg aksepterer
Mer informasjon