Text

Det nærmer seg julebordsesong og en tid fylt av ulike selskaper med familie, venner og kollegaer. Hvorfor ikke gjøre seg klar til denne travle tiden med en deilig dag fylt av egenpleie og velvære på A-Head? Vi er Askers største velværesenter og kan hjelpe deg med å bli klar til alle sesongens selskapeligheter.


Fortjener du en dag med velvære før julebordet? Bestill en time hos oss i A-Head Frisør & velvære.


Slapp av med massasje og hudpleie

Selv om det er viktig at man føler seg velstelt og fin, er det aller viktigste før julebordsesongen begynner, at man er uthvilt og avslappet. Finnes det egentlig noe mer avslappende enn å sette av en ettermiddag til litt egenpleie med massasje eller ansiktsbehandling? Bestill en time hos oss, så skal vi sørge for at du verken er anspent i ansiktet eller kroppen når du går inn i julebordsesongen. Les mer om våre hudpleiebehandlinger her og se en oversikt over massasjebehandlinger og priser her.


Ønsker du mer informasjon om hva som inngår i de ulike massasjebehandlingene våre? Her får du en oversikt over alle massasjebehandlingene våre.

Text

Se velstelt ut med manikyr

Noe av det aller første vi viser frem når vi møter andre mennesker er hendene våre. I julebordsesongen er det lett å glemme å stelle hendene før du tar på deg finstasen og gjør deg klar til kveldens selskapeligheter. Bestill en time hos A-Head Frisør & Velvære og få pene, velstelte hender med neglelakk som varer lenge og står i stil til resten av antrekket. Les mer om pleie av hendene og manikyr her.


Gjør føttene klare til høye hæler

Gjennom en lang og kald høst får føttene lite oppmerksomhet og enda mindre pleie. I julebordsesongen skal føttene plutselig vises frem i flotte, høye hæler og da er det viktig at de ser velstelte og friske ut. Bestill en time til fotbehandling hos vår fotterapeut og gjør føttene klare til festen. Vi fjerner hard hud, klipper og filer neglene dine og renser huden slik at den blir sunn og frisk. Les mer om våre fotbehandlinger her.

Image
Text

Unngå nuppete hud etter barbering

Barbering med høvel er ikke noe særlig for huden og spesielt ikke for tørr og sår vinterhud. Hos A-Head Frisør & Velvære kan du få voksbehandlinger som fjerner uønsket hårvekst. Når du fjerner hår med voks får du et resultat som varer i fire til seks uker avhengig av din hårvekst. Etter fjerningen blir huden myk og smidig. Les mer om våre voksbehandlinger her.


Legg sminken profesjonelt

A-Head-jentene er eksperter på sminke og kan gi deg profesjonelle tips og råd. Mange har sminket seg på samme måte over lang tid og kommet inn i en fast rutine. Til julebordsesongen kan det være morsomt å prøve noe annet og da kan det være lurt å gå til en ekspert. Hos oss kan du blant annet legge dag- og festsminke. Bli sminket av profesjonelle eksperter og få en look som kler deg og dine farger perfekt. Du kan også få vippeextensions for et mer åpent og våkent blikk. Dersom du ønsker en mer langvarig løsning, kan permanent make up være et godt alternativ. Vi kan også farge både vipper og bryn dersom du skulle ønske det.


Her kan du lese mer om hva vi tilbyr av permanent makeup.

Text

Klipp og farg håret til jul

Håret er noe av det aller første man legger merke til når man møter nye mennesker og det er viktig at det ser pent ut. Det beste utgangspunktet for en god hårdag er en klipp og en farge som kler din ansiktsform og dine naturlige fargetoner. Hos våre dyktige og erfarne frisører kan du få en klipp som passer deg.


Når vi nå går inn i julebordsesongen kan det også være morsomt å prøve noe litt nytt. Hva med å bruke tiden før festen til en vask og føn-behandling hos oss, eller kanskje en rask mini color-behandling? Her kan du lese mer om hva våre frisører kan gjøre for deg.


Kontakt oss og bestill time

Kontakt oss i A-Head Frisør & Velvære og bestill en time hos oss for en deilig og avslappende dag med forberedelser til julebord og høytidens selskapeligheter! Du finner vår kontaktinformasjon her.

Image
Text

Telefon

66 76 26 00

 

Ring oss gjerne for booking av din neste velvære time, eller bruk vårt online booking system. Avbestilling av booket time må skje innen/senest dagen før på telefon eller via Min side.

Image
Text

Besøksadresse

Alfheim 21, 1384 Asker


Våre lokaler ligger sentralt i Asker sentrum.

Få veibeskrivelse

Image
Text

Åpningstider

Mandag: 10:00 - 18:00

Tirsdag: 10:00 - 20:00

Onsdag: 10:00 - 18:00

Torsdag: 10:00 - 20:00

Fredag: 10:00 - 18:00

Lørdag: 09:00 - 15:00

 

Googlemap
Build your own website
Ⓒ Alle rettigheter forbeholdt
Privacy Policy
Din personlige integritet er viktig for oss. Vi bruker hovedsakelig cookies for statistikk og for å forbedre brukeropplevelsen.
Jeg aksepterer
Mer informasjon