Text

Det er viktig å ta godt vare på huden og spesielt huden du har i ansiktet. Den er både sensitiv og skjør, men samtidig veldig utsatt for vær, vind og forurensning. Våre hudterapeuter tilbyr en rekke ansiktsbehandlinger som dekker dine behov. Vi er helt sikre på at du kan finne en behandling som passer for deg og din hud blant vårt brede utvalg.


Hudforbedrende ansiktsbehandlinger

Bestill en hudforbedrende ansiktsbehandling som er tilpasset din hud uansett hvilken tilstand og fase den måtte være i. Våre ansiktsbehandlinger begynner alltid med en hudanalyse, hvor vi undersøker huden din nærmere og avdekker dine behov. I tillegg får du en grundig rens, peeling og enzym-maske. Behandlingen varer i 75 minutter.


Gjenopprett hudens fuktbalanse


Vi tilbyr også en hydradermaze-behandling som gjenoppretter hudens fuktbalanse. I behandlingen inngår rens, peeling med varme kluter, fruktsyrepensling og enzym-maske. Denne behandlingen varer i 90 minutter. Når du forlater A-Head Frisør & Velvære vil du oppleve at du har en sunn og frisk hud med masse spenst og fuktighet.


Ta vare på den aldrende huden


Til aldrende hud tilbyr vi muskelstimulerende anti age-ansiktsbehandling. Ellers kan du få microdermembration slip med maske, enten som en egen behandling eller som en del av andre behandlinger. Vi tilbyr også skinpen- og fruktsyrebehandling.


Les mer om våre behandlinger og se priser her.


Kontakt oss og bestill time her


Kunne du ha tenkt deg en avslappende og velgjørende ansiktsbehandling hos A-Head Frisør & Velvære? Bestill en time hos Askers største velværesenter eller kontakt oss her hvis du har flere spørsmål om våre behandlinger.

Image
Text

Telefon

66 76 26 00

 

Ring oss gjerne for booking av din neste velvære time, eller bruk vårt online booking system. Avbestilling av booket time må skje innen/senest dagen før på telefon eller via Min side.

Image
Text

Besøksadresse

Alfheim 21, 1384 Asker


Våre lokaler ligger sentralt i Asker sentrum.

Få veibeskrivelse

Image
Text

Åpningstider

Mandag: 10:00 - 18:00

Tirsdag: 10:00 - 20:00

Onsdag: 10:00 - 18:00

Torsdag: 10:00 - 20:00

Fredag: 10:00 - 18:00

Lørdag: 09:00 - 15:00

 

Googlemap
Build your own website
Ⓒ Alle rettigheter forbeholdt
Privacy Policy
Din personlige integritet er viktig for oss. Vi bruker hovedsakelig cookies for statistikk og for å forbedre brukeropplevelsen.
Jeg aksepterer
Mer informasjon