VOKS

Vi tilbyr de fleste typer voksbehandling - både for han og henne

Hvor ofte bør jeg vokse meg?

Hårfjerning med voks er en fin og effektiv måte å bli kvitt uønsket hårvekst på. Voksing gir gode resultater og huden føles glatt lengre enn ved andre hårfjerningsmetoder. Håret blir fjernet ved roten, og det tar derfor lengre tid for at håret vokser frem igjen. Det skal ikke legges skjul på at de aller fleste foretrekker mindre kroppshår. Noen vil nok mene det er med på å forbedre utseende. Etter en voksbehandling vil det gi en følelse av renhet og bidrar til en bedre hygiene.

Før voksing bør man ta noen forholdsregler:

Når du møter opp i salongen må huden være ren og uten krem eller deodorant på de kroppsdelene du ønsker å vokse. Har du ved en glipp påført deodorant eller krem, kan dette tas bort før vi begynner å vokse. Det er best å utføre voksing på myk og klargjort hud for å unngå infeksjon og irritasjon på huden.

For best resultat bruk peeling

Den optimale lengden for hår som skal vokses er 0,5 - 1 cm. Det tilsvarer mellom 2 til 3 uker uten barbering eller annen hårfjerning i mellomtiden. For å oppnå best mulig resultat anbefaler vi å skrubbe huden som skal vokses med peeling et par dager før behandling. Det er også lurt å skrubbe huden jevnlig etter hårfjerningen for å unngå inngrodde hår. Etter flere behandlinger med voks blir hårene tynnere og mindre sjenerende.

Unngå disse feilene

For å unngå irritert hud er det lurt å unngå – trening hvor man svetter, soling, bading, trange bukser og parfymerte produkter på det voksede området. Vi anbefaler å gjenta behandlingen mellom tredje og fjerde uke. Gjentatte voksbehandlinger gjør hårveksten svakere og mykere i motsetning av hva en barberhøvel gjør.

Vi utfører voksing på disse områdene: legger, lår, bikini, brasiliansk, armhuler, armer, rygg, overleppe, hake og kinn. Bestill din time for voksing hos Ahead i dag.

Bestill time med Magdalena

TIMEBESTILLING

Bestill time med Elisabeth

TIMEBESTILLING

Bestill time med Heidi

TIMEBESTILLING

Priser:

Legger / lår / bikini 

 

 

 

1 område 495,- 
2 områder 880,- 

3 områder

 

1045,-

 

Brasiliansk

 

660,-

 

Armhuler / armer 

 

 

1 område 

440,-

 

2 områder

 

770,-

 

Rygg / bryst

 

 

 

1 område 605,- 

2 områder

 

1100,- 

 

Overleppe/ hake/ kinn/ bryn 

 

 

 

1 område

 

275,-

 

2 områder 385,- 
3 områder 495,- 
4 områder 605,- 
    
    
    
    

Alle priser pr oktober 2017 med forbehold om prisendringer