VIPPER OG BRYN

Vi hjelper deg friske opp farge og form

FRISK OPP FARGE - BÅDE PÅ VIPPER OG BRYN

Brynene rammer inn øynene og en riktig farge og fasong er viktig. Og hva med farging av vipper slik at man kan droppe mascaraen? Vi hjelper deg.Mørke vipper og velstelte bryn rammer inn ansiktet ditt og fremhever din naturlige skjønnhet! 

Vippeextensions

Vippextensions er en populær behandling med produkter som forlenger og fortykker utseendet på dine naturlige vipper. Vippeextensions er perfekt for spesielle anledninger, for å slippe maskara eller bare for å fremheve øynene dine.

Få vippene du ønsker deg

Hos oss får man de vippene man ønsker. Vi har ulike vippeextensions i forskjellig lengde, tykkelse, bøy og farger. Klassisk vippeextension er en behandling hvor vi limer en og en vipp på dine egne øyevipper, og som gir et mer naturlig resultat.

Mer volum gir et merkbart resultat

Vi har også volume vippeextensions som er et annet alternativ. Disse er supre for deg som ønsker mer volum og tykkelse. Vippene kommer i motsetning til de klassiske vippene i små klaser på mellom to til fire hår. Dette gir et mer merkbart resultat, men fortsatt med hensikt om at det skal se naturlig ut. Vi velger alltid de vippene som gir best resultat og tar utgangspunkt i dine naturlige vipper. Om du ønsker klassiske vipper eller volumvipper er det viktig at de stelles riktig.

Utvalget er stort

Vippeextensions er punktvipper som limes på hver øyevipp. De mest brukte vippene er syntetiske og føles som dine egne. Vippeextensions kommer i forskjellige tykkelser og lengder. De fås fra 8 til 15 mm. Vippelengden som oftest blir brukt er 11 til 13 mm. I tillegg til at vippene kommer i forskjellige lengder og tykkelse, er det også mulig å forme de på ulike måter. Ønsker man en oval form på øynene, kan man feste flere vipper ut mot kanten av øynene, ønsker man at øynene skal se rundere ut, kan det være fint å legge noen lange vipper mot midten av øyet.   

Bruk produkter som gjør at vippene holder lenger

Det er viktig at ikke øyevippene kommer i kontakt med vann eller lignende de første 24 timene etter behandlingen. Ved å unngå vann det første døgnet samt bruk av egne spesialprodukter egnet for vippeextensions, vil de holde lenger. Fra de settes på vil de holde mellom fire til fem uker. Deretter vil det være behov for etterfyll. Selve behandlingen tar normalt mellom 1 ½ til to timer. 

Øyenbryn

Markerte øyenbryn rammer inn ansiktet og fremhever øynene dine. Det bidrar til å gi en fin balanse og symmetri i ansiktet. Med riktig fasong og farge på brynene dine, vil du se bedre ut og føle deg fresh gjennom hele dagen. Alle har bryn som kan minne mer om søstre enn tvillinger. Vi har dyktige medarbeidere som har god fagkunnskap på forming av bryn og farge.

Få brynene du ønsker deg

Perfekte øyebryn skal se tilnærmet naturlige ut, og passe ansiktet ditt. Med riktig teknikk oppnår man dette resultatet. Øyebryn kommer i mange former og fasonger, det er også mange faktorer som spiller inn for at de perfekte øyebrynene skal være perfekt til ditt ansikt. Noe av det man skal tenke på når man skal forme øyebryn er ansiktssymmetri, benstruktur og hudfarge.

Vi er spesialister på øyebryn

Våre dyktige medarbeidere er spesialister på dette feltet og gir deg vakre bryn. Behandlingen tar mellom 15 - 30 minutter. Produktene vi bruker er milde mot huden og holder lenge på fargen. Den dekker også grå hår meget godt.

Bestill time med Magdalena

TIMEBESTILLING

Bestill time med Elisabeth

TIMEBESTILLING

Bestill time med frisørene

TIMEBESTILLING

Bestill time med Heidi

TIMEBESTILLING

Priser:

VIPPER OG BRYN

 

 

Farging av vipper

 

375,-

Farging av vipper og brynsstyling 

 

715,-

Brynsstyling vi farger, vokser, og napper dine bryn

 

495,-

Farging eller Napping / voks av bryn

 

275,-

Alle priser pr oktober 2017 med forbehold om prisendringer