PERMANENTMAKEUP

Mange kommer til oss for å forme og fylle inn øyenbrynene, gi farge til lepper, eller påføring av varig eyeliner. Du slipper dermed å påføre sminke hver dag og kan spare tid.

Stråteknikk for flotte øyenbryn

For å få øyenbryn som rammer inn ansiktet og fremhever øynene dine, anbefaler vi permanent makeup hos oss. Vi fører behandlinger som gir resultater som kan passe til alle, uavhengig av om du ønsker markante forandringer eller skygge-/puddereffekter for et mer naturlig uttrykk.

Siden dette er en behandling som varer en stund, er vi opptatte av å informere om at det kan være lurt å velge en stil som gir deg mulighet til å tone opp og ned med sminke. Trender og personlig preferanse kan raskt forandre seg, så begynn heller forsiktig. En mer definert og fyldig øyenbrynslinje, kan gjøre at øynene vil virke mer våkne og fremtredende. Det er ikke alltid det skal så mye til for å se store endringer.

Noen ønsker å se naturlig ut uten sminke, og andre ønsker en dramatisk look med større øyenbryn.

Permanent makeup er også perfekt for deg med dårlig syn, og synes det er vanskelig å sjonglere med briller av og på under selve påføringen av sminken. Vi har et godt øye for hva som vil kle deg best og kan du stole på at resultatet vil bli bra.

Fyldigere lepper med kontur makeup

Våre teknikker gjør at leppene dine oppleves mer fyldige og fremtredende. Ved å markere konturen av leppene og fylle selve leppene med farge, vil man uten bruk av medisinske injeksjoner få et fyldigere preg. Du vil se frisk og opplagt ut samtidig som at du sparer tid på å ikke påføre like mye sminke hver dag.

Permanent makeup-salong i Asker

Vi holder til i Asker sentrum. I vår velværesalong vil du finne en rekke ulike behandlingsformer. Kontakt oss i dag dersom du har spørsmål rundt våre behandlingsformer innen permanent makeup i Asker eller bestill din time her.

Bestill time med Joanna

TIMEBESTILLING

Priser:

PERMANENT MAKE UP

 

 

Bryn stråteknikk (pris for behandling med én etterfyll 180 min)

 

3900,-

Deretter etterfyll innen 3 måneder (105 min)

 

1000,-

Eyeliner, kun oppe (90 min)

 

2800,-

Eyeliner, kun nede (90 min)

 

2500,-

Eyeliner oppe og nede (120 min)

5000,-

Lepper (leppelinje med skravering) Pris for behandling med én etterfyll

4500,-

Etterfyll etter 1 år, lepper/bryn (105 min)

2990,-

Etterfyll etter 1 år, eyeliner (75 min)

1500,-

Alle priser pr oktober 2017 med forbehold om prisendringer