Kosmetiske og medisinske injeksjoner

Hos A-Head Frisør & Velvære kan du få både kosmetiske injeksjoner. Kosmetiske injeksjoner kan være fillerbehandlinger med Teosyal eller injeksjoner med botulinumtoksin (Botox). I tillegg kan vår sykepleier behandle medisinske plager som spenningshodepine og overdreven svette ved bruk av botulinumtoksin.

Antirynkebehandling botulinumtoksin

Små injeksjoner av legemiddelet botulinumtoksin (Botox) kan blant annet brukes mot rynker og linjer i pannen, mellom øyenbrynene, ved siden av øynene og rundt munnen. Legemiddelet virker ved at det midlertidig lammer muskelen det blir injisert i og hemmer bevegelsen. Dette er en effektiv behandling mot rynker som oppstår ved gjentatte bevegelser. Du vil kunne merke virkningen av injeksjonene etter noen dager, og det endelige resultatet vil bli synlig i løpet av fjorten dager. Virkningen av behandlingen varer i 3–4 måneder.

Injeksjoner av botulinumtoksin kan også brukes til medisinske behandlinger. Behandlingen kan blant annet lindre hodepine som oppstår som følge av anspente muskler i ansiktet, dempe gnissing av tenner og forhindre overdreven svette i hendene, under armene og i ansiktet. Resultatet av behandlingen varer i omtrent 9–12 måneder.

Fillerbehandling med Teosyal

I løpet av livet vil huden i ansiktet bli mindre spenstig og se mindre fyldig ut. Grunnen til det er at huden med alderen mister hyaluronsyre. Med fillerbehandlinger (hyaluronsyrefillere) reduseres volumtapet og du får dine naturlige trekk tilbake. Resultatet blir synlig med en gang og varer i 6–9 måneder. Fillerbehandlinger kan blant annet brukes i leppene, i kinnene eller under øynene (tear trough/tåregrop).

Sklerosering mot sprengte blodkar

Sklerosering er en behandlingsform som brukes til å behandle små, sprengte blodkar på legger og lår. Behandlingen virker ved at det injiseres et virkestoff som irriterer åreveggene slik at de blir klebrige og trekker seg sammen. Senere vil kroppens mikrosirkulasjon transportere bort de ødelagte årene. Det kan ta noen uker eller måneder før du ser det endelige resultatet av behandlingen. Det er vanlig å gjennomføre 1–3 behandlinger. Hvor mange behandlinger du må ha avhenger av hvor hardt angrepet du er. Rett etter behandling må du ha på støttestrømper. Disse bør du ikke ta av de første 24–48 timene etter behandling. Når ca. to døgn er gått trenger du ikke lenger sove med støttestrømpene, men du bør gå med dem på dagtid i 14 dager etter injeksjonene.

Kontakt oss

Har du spørsmål om våre fillerbehandlinger med Teosyal eller botox-injeksjoner? Hos A-Head Frisør & Velvære får du gratis konsultasjon hos vår sykepleier. Kontakt oss gjerne her, så skal vi svare på dine spørsmål.