FARGING AV HÅR

Hårfargen vår har mye å si for hvordan vi ser ut, og ved å endre hårfarge kan vi også endre eget uttrykk. Vi har lang erfaring med ulike fargebehandlinger og hjelper deg med å få  det uttrykket du ønsker uten at det går utover din hårkvalitet. 

Slik finner du din hårfarge

Når man skal finne hårfargen som passer deg best kan man starte med å se på øyefarge og hudtone. Dine naturlige farger vil være med på å bestemme hvilken farge du kler best. Det blir ofte pratet om man har en varm eller kald hudtone, fordi dette har en relativt stor betydning når det kommer til hårfarge. 

Har man en varm og gylden hudtone bør man velge varme hårfarger som honningblond, nøttefarget og varme bruntoner. Har du en kald hudtone vil man kle kaldere farge som askeblondt og askebrun. Den fargen du er født med vil oftest gi deg indikasjoner på hvilken nyanse som kler deg best.

Et tips er å se på øyefarge og hudtone

Har du blå øyne fremheves de med farger som har brune toner. Rødt og rødbrunt er den optimale fargeskalaen for deg som har grønne øyne. De med brune øyne kler det aller meste, men bør unngå platinablondt. Som en tommelfingerregel kan man huske på at de fineste hårfargene ofte er de mest naturlige! Velg derfor en farge som ligger tett opptil din naturlige hårfarge. Som regel bør du ikke gå mer enn et par nyanser lysere eller mørkere enn din naturlige hårfarge. Det ser finest ut når hårfargen matcher fargen på både øyevipper, øyenbryn og hudtone.

Få din naturlige hårfarge tilbake

Har du farget håret i mange år, og ønsker å gå tilbake til din naturlige farge? Det er ikke umulig, men det kan ta tid. Unngå å eksperimenter med hjemmefarging, men ta kontakt med oss så hjelper vi deg med å få tilbake din naturlige hårfarge. En måte å gjennomføre denne prosessen på er at man farger inn mørkere striper i lyst hår dersom du vil bli mørkere, og lyse striper i mørkt hår. Ved å la prosessen ta tid, ender du opp med et flottere resultat uten for mye unødvendig slitasje på håret.

Vårt hårfargetilbud

Vi tilbyr en rekke fargebehandlinger til ethvert behov, enten det er vedlikehold av tidligere farge eller om du ønsker å prøve en helt ny. I noen tilfeller kan det være nødvendig med avfarging eller rens av håret for å få ut gammel farge med mye pigmenter. Skal man gjennom større forandringer er det nødvendig med flere behandlinger på en dag eller over en lengre tidsperiode. 

Våre dyktige frisører tilbyr alle frisørtjenester til både barn og voksne 
Vi har lang erfaring med farging og tilbyr alt fra forskjellige stripeeffekter som hette- og foliestriper til mini color, fargedesign og farging av skjegg. 

Vi kan også bistå med oppsett, styling og makeup til bryllupsdagen. Bestill time her!

Bestill time hos en av frisørene våre

TIMEBESTILLING

Priser:

HÅRKLIPP OG FARGE

 

 

Dameklipp med vask og tørk

 

868,-

Dameklipp med vask og styling

 

fra 945,-til 1295,-

Vask og føn

 

604,-

Vask og legg/opprulling

 

725-

Tørk uten styling (Etter annen behandling som f.eks farge)

 

318,-

Herreklipp

 

615,-

Skjeggklipp

 

329,-

Clean shave (helbarbering med kniv og varme håndklær)

 

494,-

Skjeggklipp med clean shave kant

 

384,-

Maskinklipp/delklipp

 

318,-

Barneklipp (inntil 5 år)

 

fra 395,- til 495,-

Barneklipp (inntil 12 år)

 

fra 495,- til 595,-

Klassisk farge (tillegg pr fargetube)- pr tube

 

fra 1099,-220,-

Hettestriper

 

fra 1375,- til 1775,-

Foliestriper

 

fra 1595,- til 2400,-

Fargedesign (Ved bruk av flere fargeteknikker og/eller farger)

 

fra 1760,- til 2660-

Mini Color (tillegg pr. fargetube)- pr tube

 

fra 989,-220,-

Homme herrefarge (tillegg pr.fargetube)- pr tube

 

fra 611,-220,-

Strukturomforming / permanent med rens og kur (tillegg permanentvæske)- pr flaske

 

fra 1936,-250,-

Hårpleie Hårkur uten hodebunnsmassasje- Hodebunnsmassasje tillegg

 

fra 27,5- til 649,-110,-

Hodebunnsmassasje / Kun massasje (uten kur - 10 min)

 

275,-