FARGING AV HÅR

Hårfargen vår har mye å si for hvordan vi ser ut, og ved å endre hårfarge kan vi også endre eget uttrykk. Vi har lang erfaring med ulike fargebehandlinger og hjelper deg med å få  det uttrykket du ønsker uten at det går utover din hårkvalitet. 

Slik finner du din hårfarge

Når man skal finne hårfargen som passer deg best kan man starte med å se på øyefarge og hudtone. Dine naturlige farger vil være med på å bestemme hvilken farge du kler best. Det blir ofte pratet om man har en varm eller kald hudtone, fordi dette har en relativt stor betydning når det kommer til hårfarge. 

Har man en varm og gylden hudtone bør man velge varme hårfarger som honningblond, nøttefarget og varme bruntoner. Har du en kald hudtone vil man kle kaldere farge som askeblondt og askebrun. Den fargen du er født med vil oftest gi deg indikasjoner på hvilken nyanse som kler deg best.

Et tips er å se på øyefarge og hudtone

Har du blå øyne fremheves de med farger som har brune toner. Rødt og rødbrunt er den optimale fargeskalaen for deg som har grønne øyne. De med brune øyne kler det aller meste, men bør unngå platinablondt. Som en tommelfingerregel kan man huske på at de fineste hårfargene ofte er de mest naturlige! Velg derfor en farge som ligger tett opptil din naturlige hårfarge. Som regel bør du ikke gå mer enn et par nyanser lysere eller mørkere enn din naturlige hårfarge. Det ser finest ut når hårfargen matcher fargen på både øyevipper, øyenbryn og hudtone.

Få din naturlige hårfarge tilbake

Har du farget håret i mange år, og ønsker å gå tilbake til din naturlige farge? Det er ikke umulig, men det kan ta tid. Unngå å eksperimenter med hjemmefarging, men ta kontakt med oss så hjelper vi deg med å få tilbake din naturlige hårfarge. En måte å gjennomføre denne prosessen på er at man farger inn mørkere striper i lyst hår dersom du vil bli mørkere, og lyse striper i mørkt hår. Ved å la prosessen ta tid, ender du opp med et flottere resultat uten for mye unødvendig slitasje på håret.

Vårt hårfargetilbud

Vi tilbyr en rekke fargebehandlinger til ethvert behov, enten det er vedlikehold av tidligere farge eller om du ønsker å prøve en helt ny. I noen tilfeller kan det være nødvendig med avfarging eller rens av håret for å få ut gammel farge med mye pigmenter. Skal man gjennom større forandringer er det nødvendig med flere behandlinger på en dag eller over en lengre tidsperiode. 

Våre dyktige frisører tilbyr alle frisørtjenester til både barn og voksne 
Vi har lang erfaring med farging og tilbyr alt fra forskjellige stripeeffekter som hette- og foliestriper til mini color, fargedesign og farging av skjegg. 

Vi kan også bistå med oppsett, styling og makeup til bryllupsdagen. Bestill time her!

Bestill time hos en av frisørene våre

TIMEBESTILLING