HÅND OG NEGLER

Hendene er noe av det første man viser frem når man møter mennesker i private og profesjonelle sammenhenger. Det vil derfor gi et godt førsteinntrykk at hendene er velstelte og presentable. Likevel er det lett å nedprioritere pleie i en travel hverdag. Vi tilbyr alt fra håndbad og stell av neglebånd til manikyr og pedikyr.

Pleie av hender og negler

Har du tørr eller irritert hud på hendene? Opplever du at neglene er skjøre og lett brekker? Vi tilbyr peeling og parafinvoks for å behandle tørre hender. I tillegg får du et velgjørende håndbad, samt stell av neglebånd og negler. Unn deg en deilig hudpleiebehandling og manikyr i dag.

Velgjørende manikyrbehandling

Vår manikyrbehandling inkluderer alltid håndbad, samt stell av neglebånd og negler. Neglene blir filt og polert før vi masserer inn neglebåndsolje. Vi avslutter med massasje og ønsket lakk.  kan utføre tradisjonell manikyr med neglelakk, men har også gelé og shellack. Sistnevnte er ekstra slitesterk og holder i tre til fire uker.

Negledesign for din stil

Noen ønsker en naturlig look mens andre foretrekker et mer glamorøst preg med lange, franske negler. Du kan også få et helt unikt design, med krystaller eller perler på neglene. Sammen finner vi frem til fargen og designet som passer det uttrykket du ønsker. Her er det få begrensninger.

Pedikyr og manikyr i Asker

Føl deg fantastisk med nypolerte negler på hender og føtter! Kontakt oss for bestilling av håndbehandling i Asker.

Bestill time med Magdalena

TIMEBESTILLING