ANSIKTSBEHANDLING

Innen ansiktsbehandling finnes det mange forskjellige typer behandlinger, alle med ulike teknikker, mål og produkter.

Våre dyktige hudpleiere hjelper deg med å finne en behandling som passer din hud.

Er du ikke helt sikker på hva huden din trenger eller hvilken hudtype du har? Da er en klassisk hudpleie en god start og et sikkert valg. Denne behandlingen passer alle hudtyper og gir ansiktet ditt fuktighet og glød. Denne ansiktsbehandlingen innebærer rens av ansiktet, tilpasset ansiktsmaske, serum og fuktighetsgivende krem.

Behandling tilpasset din hudtype

A-Head Frisør & Velvære tilbyr et bredt utvalg av gode og behagelige ansiktsbehandlinger. Våre dyktige medarbeidere vil veilede og informere deg, slik at du får den behandlingen som passer din hudtype. Noen av ansiktsbehandlingene vi tilbyr er anti age, de stress, nutrition og deep pore. Det er viktig å tilføre huden nok fuktighet slik at den ikke tørker ut. Dette kan føre til uren hud samt at huden kan begynne å flasse. Dette vil igjen gjøre at rynker og linjer blir mer synlige.

Gi ansiktet en dyprens

Om man har en litt trøblete hud med urenheter, er det bra for huden å få en rens. Dyprens har en rensende effekt som kan bidra til reduksjon av kviser og porer i huden. Dette er rett og slett en grundig rens av huden. Gi huden din et friskt pust med en behandling som kan være forebyggende. Trøblete hud kan komme av både hormonelle årsaker, dårlig kosthold, gener eller stress. En behandling kan være første steg på veien til en problemfri hud. Det er viktig å ta vare på huden i ansiktet som hele tiden er utsatt for både UV-stråler, støv og andre partikler.

Peeling frisker opp huden

Gi huden din glød og en frisk følelse ved å bestille en peelingbehandling. Under en peelingbehandling fjernes døde hudceller slik at frisk, ny hud kommer frem. Ved å peele huden får du en jevnere hudtone samt at huden får en dyp rens. Peeling er en god behandling for deg som ønsker å gi huden ekstra pleie. Denne type rens av huden passer alle hudtyper – fet eller tørr hud.  

Skjem bort deg selv og huden din, bestill en ansiktsbehandling hos en av våre dyktige hudpleiere.


Bestill time med Elisabeth

TIMEBESTILLING

Bestill time med Heidi

TIMEBESTILLING