pudder og sminkekoster

Vi gjør deg klar for den store dagen

Fra tid til annen dukker det opp en og annen anledning der du ønsker å føle deg litt ekstra fin. Det kan være en stor merkedag, som et bryllup eller jubileum, men også mindre høydepunkter som et skoleball, julebord eller en bursdagsfest.

Hos oss kan du få utført det meste innen skjønnhet og velvære. Våre profesjonelle frisører og behandlere sørger for at du føler deg fin og klar for den store dagen.

Kontakt oss gjerne for en timebestilling.

Profesjonell styling til fest og bryllup

Før en stor dag eller fest har du gjerne mye å tenke på. Da er det deilig å kunne overlate til profesjonelle å style håret ditt. Du har kanskje bestemt deg for en look på forhånd, men trenger hjelp til å sette visjonen ut i livet. Vi kan hjelpe deg med å oppnå drømmefrisyren. Våre behandlere har også kompetansen til å se hvilke oppsett og frisyrer som vil passe akkurat deg. Derfor kommer vi gjerne med forslag og innspill dersom du ønsker det. 

Les mer om styling til den store dagen her.

Med velstelte negler føler du deg ekstra fin

Neglene har mye å si for hvordan vi føler oss, og velstelte hender gir gjerne et positivt inntrykk til de rundt oss. Profesjonell neglebehandling er derfor verdt å unne seg før en spesiell anledning. Vi tilbyr manikyr og pedikyr med håndbad og stell av neglebånd. 

Du kan velge å få satt på gelenegler med ønsket design, eller du kan pynte på dine egne negler med en forsterkende neglelakk eller shellac. Uansett hva du velger, kan du nyte følelsen av å bli litt skjemt bort.

Les om våre behandlinger for hender og negler her. 

Skjem deg bort med hudpleie og profesjonell sminke

Hvordan huden vår ser ut har mye å si for hvordan vi føler oss. Før en stor dag oppleves det kanskje som enda viktigere enn vanlig at huden samarbeider og viser seg fra sin beste side. Derfor kan føles godt og luksuriøst å få utført en ansiktsbehandling i forkant. Vår klassiske ansiktsbehandling egner seg for alle, og gir fukt og glød til huden. Vi har også behandlinger som demper rødhet og gir næring til sliten og stresset hud. Før behandlingen gjennomføres vil vi ha god dialog med deg, for å sikre at huden er klar for anledningen du har i vente.

Vi tilbyr også sminke til hverdags og fest. Enten du ønsker å prøve en ny look eller bare vil nyte luksusen av å bli stelt litt med, sørger vi for at du føler deg vakker med styling som passer deg. 

Bryn og vipper

Å få hjelp til å forme og farge bryn er noe vi anbefaler, uavhengig av anledning. Dette er et enkelt grep som fremhever din naturlige skjønnhet. Før en større anledning hjelper vi deg naturligvis gjerne med dette. Vi kan også tilby farging av dine naturlige vipper eller vippeextensions med ønsket volum. En slik behandling nyter du også godt av i uker etter at festen er over, gjennom et våkent og velstelt uttrykk som krever minimalt med innsats. 

Vi er her for å gjøre din dag best mulig

Hos oss har vi samlet bred kompetanse innen skjønnhet og velvære under samme tak. Her finner du med andre ord alt som skal til for at du skal føle deg litt ekstra vakker når du ønsker det.

Å få utført én eller flere velværebehandlinger eller profesjonell styling i forkant av et selskap eller annen anledning, er å investere tid i deg selv. Vi er her for å gjøre forberedelsene best mulig, og få deg til å føle deg avslappet og ivaretatt. Har du spørsmål eller spesielle ønsker i forbindelse med en behandling er det bare å ta kontakt. 

Time til ønsket behandling kan du bestille her eller du kan ringe oss på telefon 66 76 26 00 for å gjøre en avtale.

0
Feed