Fotografi av kvinne med langt, sunt hår

Spør frisøren din om gode råd

Ønsker du deg en ny frisyre, men er usikker på hva som passer deg og din stil? Våre dyktige og erfarne frisører vil..

Ønsker du deg en ny frisyre, men er usikker på hva som passer deg og din stil? Våre dyktige og erfarne frisører vil i samråd med deg finne en frisyre som passer både ansiktet ditt, klesstilen din og personligheten din.


Kontakt oss for timebestilling.


Gjennomtenkte frisyrer blir finest

Om du har langt krøllete hår, eller kort og rufsete hår, kan det meste se fresht ut hvis frisyren er gjennomtenkt og håret velpleid. Men en frisyre kan også ødelegge mye for deg hvis den er feil til din ansiktsform, kropp og klesstil. Det er nemlig slik at en frisyre kan gjøre mye for utseende ditt.

Frisyre som står i stil til din personlighet

Det viktigste er at du skal føle deg fin, og at du har den frisyren som står i stil med din personlighet. Noen ansiktsformer er mer krevende enn andre, og da vil det være fint å ta utgangspunkt i både ansiktsform, tekstur, tykkelse, personlig stil og smak.

Vi finner frisyren som passer akkurat deg

Vi alle har nok opplevd å gå ut av en frisørsalong med en frisyre vi ikke har vært helt fornøyde med. For noen vil dette føre til at man ikke tør å prøve seg på en ny frisyre. Vi i A-Head Frisør og Velvære gir gode tips og råd rundt hvilken frisyre som passer til akkurat deg. Vi tar oss ikke friheter til å klippe det vi vil, men det du vil. Det er viktig for oss at du er fornøyd når du går ut av salongen vår. 


Riktig frisyre gir god selvtillit

Riktig frisyre kan gjøre underverker med selvtilliten din. Den kan fremheve dine fineste trekk, øyefargen og personlighet. Men den kan også gjøre det motsatte. Derfor er vi i A-Head Frisør & Velvære opptatt av hva du kunne tenkt deg. Sammen finner vi den fineste frisyren som fremhever dine trekk.


Hemmeligheten bak enhver frisyre ligger i ansiktsformen

Visste du at ansiktsformen din har mye å si for hvilken frisyre du kler? Med en riktig frisyre kan du fremheve ansiktstrekkene dine. Formen på hodene blir delt inn i kategorier. Her har vi tatt for oss fire varianter. Er du usikker på hva som kler deg, kom innom oss for en hyggelig prat!


Ovalt

Mange vil påstå at den ovale ansiktsformen vil være den optimale når det kommer til valg av hårsveis. Har du en oval ansiktsform vil du kle de aller fleste frisyrer. Her har du mulighet til å la personlighet og livsstil styre, uavhengig av moter og trender. 


Hjerteformet

Et hjerteformet ansikt har ofte en litt bredere panne, mens ansiktet går ned mot en spissere hake. En pannelugg vil passe godt til denne type ansiktsform.
Fra kinnbeina kan du godt ha en frisyre som er oppklippet for å få mer bevegelse i håret. Krøller er med på å gi ansiktet en litt mykere form rundt hakepartiet. 


Rundt

Har du et rundt ansikt bør du se på frisyrer som har midtskill eller myk sideskill. Skap gjerne bevegelse og høyde på toppen. En myk, slørete lugg er kledelig til et rundt ansikt. Midtskill og glatt, langt hår eller bølger fungerer også, men man bør unngå kortere hår med krøller. 


Smalt

Med et smalt ansikt virker det kraftigere med en kort frisyre, som en bob. Sideskill og lugg gir en fin form mot resten av ansiktet, og har en forkortende effekt på et smalt ansikt. Unngå midtskill og veldig langt, rett hår, da det ikke vil passe ansiktsformen din.

Bestill frisørtime hos Ahead Frisør & Velvære i dag. Vi hjelper deg med å finne frisyren som får frem det beste i deg.

0
Feed