Fremhev dine naturlige trekk

Mye har skjedd med permanent make up de siste tretti årene. I dag er det mer populært enn noen gang, mye takket være de nye metodene og..

Mye har skjedd med permanent make up de siste tretti årene. I dag er det mer populært enn noen gang, mye takket være de nye metodene og teknikkene som har kommet på markedet. Vi i A-Head Frisør & Velvære er opptatt av alltid å ligge foran og ha oppdatert kunnskap om utviklingen på dette feltet. Prøv permanent make up hos en av våre eksperter og bring frem dine mest flatterende sider.


Ønsker du permanent make up? Kontakt oss her hvis du har spørsmål eller bestill en time hos en av våre erfarne behandlere.


Fillerbehandlinger gir huden fukt og spenst

Selv om vi innerst inne vet at skjønnhet kommer innenfra, ønsker vi fortsatt at utseendet vårt skal gjenspeile hvordan vi føler oss. Fillerbehandlinger gir huden vår fuktighet og sørger for at den igjen ser frisk og spenstig ut. Hos A-Head Frisør & Velvære utføres alle fillerbehandlinger av vår erfarne sykepleier. Det er viktig at slike behandlinger utføres av helsepersonell som har god kjennskap til faget. For oss er det spesielt viktig at alle som kommer for behandling skal få et resultat som fremhever deres naturlige og individuelle trekk.


Injeksjoner mot rynker og linjer

Etter hvert som årene går kan gjentatte bevegelser etterlate seg rynker og linjer i ansiktet, spesielt rundt øynene og munnen, mellom øyenbrynene og i pannen. Med kosmetiske injeksjoner av legemiddelet botulinum toksin lammes musklene middelet injiseres i midlertidig. Dette reduserer rynker og linjer.


Her kan du lese mer om kosmetiske injeksjoner mot rynker og linjer.


Medisinsk behandling av smerter og svette

Injeksjoner kan også brukes til blant annet å behandle smerter i hodet og overdreven svette. Med små injeksjoner i huden lammes anspente muskler. Dette fører til at ansiktsmusklene slapper mer av og at kroppen produserer mindre svette. Resultatet av behandlingen varer i omtrent 9–12 måneder.


Gratis konsultasjon

Hvis du lenge har vurdert å få utført en korrigerende behandling i ansiktet, kan du komme på en gratis konsultasjon hos oss. På konsultasjonen får du mulighet til å snakke om hva dine utfordringer er, og sammen kommer du og vår sykepleier frem til en løsning. Behandlingen du får vil være korrigerende, fremheve dine naturlige trekk eller gjenopprette trekk som har falmet med alderen. Virkningen er midlertidig og vil gradvis trekke seg tilbake. Da er det fullt mulig å komme tilbake til oss for videre behandling. Etter hvert vil vår behandler ha fått god kjennskap til ditt ansikts anatomi. Dette vil danne grunnlaget for videre anbefalinger.


Vi tilbyr også et bredt spekter av ansiktsbehandlinger til alle hudtyper. Les mer om våre ansiktsbehandlinger her.


Du skal føle seg trygg og ivaretatt

Når du skal velge behandlingssted er det aller viktigste at du føler deg trygg på behandleren. Det at andre bekjentskaper har fått behandling på samme klinikk betyr ikke nødvendigvis at det er riktig klinikk for deg. Gå derfor alltid på konsultasjon før du bestemmer deg for behandlingssted.


Det er viktig for oss at du føler deg trygg og ivaretatt når du får utført behandlinger hos oss. Derfor får du tilbud om gratis konsultasjon med vår sykepleier dersom du vurderer om en kosmetisk behandling kan være noe for deg. Vi tar alltid godt vare på våre kunder og vil ikke gi behandling dersom vi føler at resultatet ikke vil se naturlig ut. Da vil vi heller be deg vente en stund, og se om du fortsatt mener at du har behov for mer behandling etter tre måneder.

Kontakt oss i A-Head Frisør & Velvære og bestill en gratis konsultasjon for kosmetisk eller medisinsk behandling. Du finner vår kontaktinformasjon her.

0
Feed