Fremhev din skjønnhet med definerte vipper og bryn

Øynene utgjør et blikkfang i ansiktet, og mørke og definerte vipper og bryn er virkelig med på å ramme inn og definere ansiktet ditt.

Øyenbryn skal helst ha en naturlig form, og samtidig være tilpasset ditt ansikt. Faktorer som symmetri, benstruktur og hudtone vil ha betydning for hvordan dine bryn burde utformes, og dette oppnår du enklest hos en profesjonell behandler. 

Får du en spesialist til å gjøre grunnarbeidet, blir det enklere å vedlikeholde brynene selv i etterkant. Du kan også komme innom oss med jevne mellomrom for napping og påfyll av farge. Mange velger å finpusse brynene sine mens de er inne til andre behandlinger, for eksempel mens hårfargen får virke i håret.

Les mer om våre behandlinger for bryn her.

Vi hjelper deg med å oppnå en naturlig look 

En trend som står sterkt for tiden er den rene og naturlige looken. Mange ønsker behandlinger der bryn og vipper nærmest ser ubehandlet ut, men som likevel får dem til å føle seg litt ekstra fine til hverdags.

Å få utført en vippebehandling trenger ikke nødvendigvis komme fra et ønske om en oppsiktsvekkende look. Iblant handler det rett og slett om å spare tid og å føle seg litt mer vel. Vi kan farge dine naturlige vipper, slik at du får markerte øyne selv uten sminke. Samtidig er det fullt mulig å legge til litt maskara de dagene du vil ha litt ekstra volum på vippene. 

Vippeextensions for fylde og volum

For deg som ønsker et våkent blikk og vil føle deg fresh fra morgen til kveld, kan vi sette på vippeextensions. Vi tilbyr ulike behandlinger som gjør det mulig for deg å oppnå ønsket volum og effekt. Klassiske vippeextensions er for deg vil ha et naturlig resultat, uten den store sjokkeffekten og der vippene i stor grad føles som dine egne. 

For et mer dramatisk og intenst blikk tilbyr vi «Volum vippeextensions». Da settes det flere løsvipper på hver av dine naturlige vipper. Løsvippene føles lette på øynene, samtidig som du oppnår mer fylde. Dette er en perfekt behandling for deg med få vipper fra naturens side. 

Les mer om vippeextensions her.

Bestill time for vippe- og brynsbehandling

Uansett hvilken look du ønsker å gå for, hjelper vi deg med å oppnå den. Vi sørger for å fremheve dine trekk og din skjønnhet, slik at du føler deg fin både til hverdags og fest. Våre behandlere har erfaring med ulike metoder og teknikker, og hjelper deg med å komme frem til en behandling som gir deg ønsket resultat. 

Kontakt oss her for mer informasjon om våre behandlinger eller bestill time her.

0
Feed