kvinne får ansiktsmaske hos hudpleier

Derfor bør du unne deg en ansiktsbehandling

Å unne seg en ansiktsbehandling er for noen en form for hverdagsluksus, og for andre nærmest en nødvendighet. Uansett hvordan du opplever egen hud, vil du kunne ha godt utbytte av å få utført en pleiende ansiktsbehandling med jevne mellomrom.

Våre dyktige hudpleiere tilbyr en rekke ulike hudpleiebehandlinger, og hjelper deg med en analyse for å finne ut hva din hud har størst behov for. 

Behandling med utgangspunkt i din hudtype

Våre behandlinger er tilpasset ulike behov og hudtyper, og det er ikke slik at du nødvendigvis trenger å vite hva din hud trenger før du kommer til oss. Det viktigste er at du velger å sette av tid til deg selv og din egen hud – hvordan vi best pleier den kommer vi frem til sammen. 

I forkant av behandlingen kan vi foreta en konsultasjon der vi kartlegger din hud og gir råd om behandlinger som passer for deg. Husk også at en velværebehandling er tid du setter av til deg selv. Vi er opptatt av å høre på deg og hvilke forventninger du har til din behandling. 

Bestill konsultasjon hos våre hudpleiere her.

Nytt liv til huden med våre ansiktsbehandlinger

Huden er kroppens største organ, og den utsettes for mange påkjenninger i hverdagen. Kjenner du at huden din er trett og sliten, kan vår de-stress behandling gi nytt liv og ny glød. Behandlingen demper rødhet og er velegnet for alle. For tørr og matt hud fungerer vår nutrition-behandling som en gjenopplivende fuktbombe. Sliter du med store porer og fet hud kan vi anbefale en rensende deep pore-behandling. 

I tillegg kan vi tilby blant annet anti-age behandling for mer moden hud, og teenage behandling for ungdomshud. 

Les mer om våre ansiktsbehandlinger her eller kontakt oss for mer informasjon.

Dette gjør du før du kommer til behandling

Dersom du vet at du snart skal få utført en ansiktsbehandling, kan det lønne seg å være litt ekstra oppmerksom på huden din i tiden før behandlingen. Kanskje er huden unormalt sensitiv, eller du plages av tørre soner. Alle forhold som kan være av betydning vil vi gjerne høre om på konsultasjonen. 

Når du først kommer hit, kan du gjerne være sminkefri. Kommer du rett fra jobb eller en annen avtale, fjerner vi naturligvis sminken for deg. Det er uansett viktig for oss å få et riktig bilde av din hud, og det gjøres best når huden er ren.

Få anbefalinger tilpasset din hud

En ansiktsbehandling kan ha god effekt alene, men de beste resultatene får du dersom du tar vare på huden din i hverdagen. Når du har fått kartlagt huden i forbindelse med en ansiktsbehandling, kan vi også komme med anbefalinger om produkter og fornuftig hudpleierutine. 

Les mer om viktigheten av en god hudpleierutine hjemme her.

God kommunikasjon sikrer de beste resultatene

Vi tilbyr ansiktsbehandlinger som kan bidra til at du trives bedre i egen hud. Utover effekten som våre behandlinger gir, tror vi også at god kommunikasjon er avgjørende for at du skal bli fornøyd med resultatene du får. I mange tilfeller er ikke en ansiktsbehandling en mirakelkur. Ofte må behandlingen gjentas flere ganger, det kan ta litt tid før resultatene blir ordentlig merkbare eller det kan være nødvendig med egen oppfølging mellom behandlingene. 

Vi legger derfor vekt på å gi deg tilstrekkelig med nødvendig informasjon. Har du spørsmål eller forutsetninger det ikke er mulig for oss å vite om, vil vi gjerne at du sier ifra så vi kan behandle deg på best mulig måte.

En behandling før en spesiell anledning

Før spesielle anledninger ønsker vi gjerne at huden skal spille på lag. En klassisk hudpleiebehandling er noe vi anbefaler alle før en anledning der de ønsker å føle seg litt ekstra fine. Behandlingen tilfører i hovedsak fukt og glød, for et sunt og friskt uttrykk.

Her kan du lese mer om andre behandlinger og tjenester vi tilbyr som hjelper deg med å føle deg fin til en fest eller annen spesiell anledning. 

Kontakt oss for en timebestilling

Hos oss får du ansiktsbehandlinger tilpasset din hud, samt gode råd og oppfølging fra vår hudpleier. Vi kan også hjelpe deg med å velge gode produkter for din hudtype. Ta turen innom salongen vår i Asker eller bestill en time her!

0
Feed