ANSIKTSBEHANDLING

Det finnes mange forskjellige typer behandling av ansiktshud, alle med ulike teknikker, mål og produkter. Våre dyktige hudpleiere hjelper deg med å finne en behandling som passer din hud.

Er du ikke helt sikker på hva huden din trenger eller hvilken hudtype du har?
Da er en klassisk hudpleie en god start og et sikkert valg. Denne behandlingen passer alle hudtyper og gir ansiktet ditt fuktighet og glød. Den innebærer rens av ansiktet, tilpasset ansiktsmaske, serum og fuktighetsgivende krem.

BEHANDLING TILPASSET DIN HUDTYPE
A-Head Frisør og Velvære tilbyr et bredt utvalg av gode og behagelige ansiktsbehandlinger. Vi vil veilede og informere deg, slik at du får den behandlingen som passer din hudtype. Noen av ansiktsbehandlingene vi tilbyr er:

Anti-age
De-stress
Nutrition
Deep pore

Det er viktig å tilføre huden nok fuktighet slik at den ikke tørker ut. Dette kan føre til uren hud og at den begynner å flasse. Som igjen kan gjøre rynker og linjer i ansiktet mer synlige.
GI ANSIKTET EN DYPRENS

Om man har en litt trøblete, uren hud kan en dyprens være fint. Den har en forfriskende effekt som kan bidra til å forebygge reduksjon av kviser og porer. Dette er rett og slett en grundig rens av huden. Trøblete hud kan komme av både hormonelle årsaker, dårlig kosthold, gener eller stress. En dyprens kan fungere som et første steg på veien til en problemfri hud. Det er viktig å ta vare på huden i ansiktet som hele tiden er utsatt for både UV-stråler, sol, støv og andre små partikler.

PEELING FRISKER OPP HUDEN

Gi huden din glød og en frisk følelse ved å bestille en peelingbehandling. Her fjernes døde hudceller og frisk, ny hud kommer frem. Ved å peele huden får du en jevnere hudtone samt en dyp rens.  
Peeling er en god behandling for deg som ønsker å gi huden ekstra pleie. Denne type rens av huden passer alle hudtyper – fet eller tørr.

ET DEILIG AVBREKK

Vi tilbyr et bredt utvalg av trygge og effektive behandlinger innen hudpleie. Våre eksperter kan veilede deg for å finne den beste behandlingen for akkurat din hudtype.

Vi utfører behandlinger som Anti-ageing, De Stress, Deep Pore, Teen, samt behandling for herre, blant annet. Det er viktig å ha en forebyggende tilnærming for å unngå rynker og linjer. Behandlinger kan også være med på å reversere synligheten av aldringstegn. Det samme gjelder for problematisk hud, som ofte forekommer hos ungdommer. Dette kan forebygges med gode behandlinger, men også redusere synligheten av dype porer og akne.

Del dette innlegget

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email